Joomla Templates and Joomla Extensions by JoomlaVision.Com

JOGI NYILATKOZAT

 


festoklub.hu  ill.annak tulajdonosa tájékoztatja Önt, hogy weboldalainak böngészése egyúttal az alábbi feltételek elfogadását is jelenti:

festoklub.hu weboldalai és annak teljes tárterülete, vagy bármely részlete szerzői jogvédelem alá esnek. Az ehhez fűződő jogok gyakorlására kizárólag a  festoklub.hu tulajdonosa: Ifj. Sebestyén András jogosult.

festoklub.hu tulajdonosa előzetes írásbeli engedélye nélkül tilos a weboldalát ill. weboldalait  festményeit,fotóit,fejlesztéseit,talámányait,írásait,gyártási technológiáit,szellemi aportját,rajzait,ötleteit és annak tartalmának egészét vagy részeit bármilyen formában felhasználni, reprodukálni, átruházni, terjeszteni,továbbadni, másolni,fotózni, átdolgozni, vagy tárolni.
festoklub.hu weboldalainak tartalma az eredetileg megfogalmazottak szerint, változtatás nélkül értendő. Előfordulhat, hogy a weboldalakon  a  festoklub.hu akaratától és ráhatásától független változtatás történik, ezért - ha jogszabály másként nem rendelkezik - a  festoklub.hu semmilyen természetű felelősséget nem vállal az Ön előtt megjelenő weboldalai pontosságára, megbízhatóságára, aktualitására vagy tartalmára vonatkozóan, a honlapon elérhető információk, dokumentációk vagy más írott anyagok tekintetében.

festoklub .hu fenntartja a jogot, hogy weboldalait bármikor módosítsa vagy átdolgozza, illetve elérhetőségüket korlátozza vagy megszüntesse. A  festoklub.hu nem garantálja, hogy a weboldalakhoz való hozzáférés folyamatos vagy hibamentes lesz. A honlap, illetve az ott elérhető információk, dokumentációk, vagy más írott anyagok hozzáféréséből, illetve azok közvetett vagy közvetlen felhasználásából, a honlap használatra alkalmatlan állapotából, vagy a nem megfelelő működésből, hiányosságból, esetleges üzemzavarból, vagy félreérhetőségből eredő károkért és/vagy veszteségért való felelősséget a festoklub.hu ill.tulajdonosa kifejezetten kizárja és nem vállalja.
festoklub.hu ill. tulajdonosa nem vállal felelősséget olyan, harmadik fél által létrehozott, továbbított, tárolt, hozzáférhetővé tett, vagy publikált tartalmakért, melyekhez a  festoklub.hu weboldalai kapcsolódnak, vagy amelyekre hivatkoznak.

festoklub .hu egyes weboldalai a jelen előírásoktól a hatályos jogszabályokkal összhangban eltérő rendelkezéseket is előírhatnak, így a mindenkor aktuális előírások, illetve felhasználási feltételek megismerése és elfogadása feltételét képezi az egyes szolgáltatások igénybevételének, használatának.


MINDEN JOG FENNTARTVA!
                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                             www.festoklub.hu

Festménysorsolás 2011

Köszönöm szépen dicsérő szavaitokat.

Ezúton szeretnélek tájékoztatni Benneteket, hogy 2011 Karácsonyi festménysorsolás nyertese:  Kokavecz Zsolt

Gratulálunk!  : )

Design és Lakberendezés


Kapcsolatfelvétel

Sebestyén András
Székesfehérvár
Webcím: http://www.festoklub.hu
Email: sebimilky@gmail.com

Lépjen kapcsolatba velem ONLINE !

andrassebestyen@ymail.com                                                                    Jogi Nyilatkozat