Festőklub

Kézzel alkotunk egyedi akril és olaj festményeket otthonodba, irodádba. 20.000 Ft rendelés felett ingyenes kiszállítással kérheted kedvenc festményed! Kérd festmény értesítőnket, hogy első kézből értesülj, ha új képet készítettünk!

Ingyenes kiszállítás
20.000 Ft rendelési érték felett!

Visszatérő vásárlói kedvezmény -10%

GLS kiszállítás 5-7 munaknap Magyarországon

Festmény utánrendelés: 3 hét alatt

Tájképek

A tájéképek nyugalmat árasztanak és gondolatot ébresztenek. A fény játéka, a természet szépsége mindenkit megragad. Legyen az erdő, a Balaton, távoli tengerpart vagy a vidék ábrázolása, ahová mindig vágysz visszatérni.

Badacsony tájkép festmény

Állat portrék

Ló, kutya, cica vagy madár rajongó vagy? Itt biztosan találsz otthonodba dekorációt, amit a házi kedvenceid is értékelni fognak!

arany ló akril festmény

Virágos képek

Virágokat festeni mindig öröm. Imádjuk a kirobbanó színeket, az életet, amit hirdetnek és az energiát, amit adnak. Varázsolj életet falaidra! 

Olajfestmények & Akrilfestmények

Akrilfestmények

Leggyakrabban akrilfestékkel dolgozunk. Ma már gyönyörű színkészlet és jó minőségű festékek kaphatók akrilból is és nagy előnye, hogy gyorsan szárad és kedvezőbb árú mint az olajfesték. Az alkotások hamarabb elkészülnek vagyis készre száradnak. A festményeket mindig matt felület védő lakkal impregnálnjuk, így időtálló is marad.

Tovább az akrilfestményekhez

Olajfestmények

Igazi klasszikus képekhez előszertettel használjuk. Be kell látni, hogy egy jó minőségű olajfestéknek nincs párja.. Részletgazdag képeknél, vibráló színeket tudunk előhívni. Az olaj képek kb. fél év alatt száradnak készre. Az olajfestmények anyagában is mindig drágábbak, és elkészítésük is hosszabb ideig tart, de a minőség mindig megéri.

Tovább az olajfestményekhez

Neked mi ad inspirációt?

{

Nekünk télen az akrilfestés, tavasszal az aquarell, nyáron az olajfestés, és ősszel ezek mozaikja. 

Ismerj meg minket! Elmondjuk miért festünk.

Tajthy Gabi

Tajthy Gabi

művészeti vezető - Kreatív Kávé

Rajczi József

Rajczi József

hobbi festő

Bagoly Krisztina

Bagoly Krisztina

hobbi festő

Enteriőr blog

Vélemények

” Nagyon kedves és megkapó képet kaptam, azóta is a Kis Herceg mesevilágába csöppenek, ahányszor ránézek. Élőben még szebb, mint a képeken. “

Anita a  Tűzrókák című képet választotta.

Tűzrókák

” Masszázs közben láttam meg egy baglyos festményt, ami szinvilágában is illett a szobánkba. Francia buldogos megrendelés is szuper lett. Imádom őket. 🙂  “

Orsi a Bánat című baglyot ábrázoló akrilfestményt választotta. 

bagoly akril festmény

Imádom a művészetet és amikor megláttam, bele szerettem! Fehér háttérrel egy szépen kidolgozott bagoly, mely azóta is a lakásom dísze. 

Melinda a Gyöngybagoly című képet választotta

Gyöngybagoly akrilfestmény

Tekintsd meg jelenleg elérhető állatos festményeinket! Találd meg Te is a hangulatod vagy lakásod stílusának megfelelő képet! 

Ha megtetszik valamelyik állatos festményünk és szeretnéd, itt éred el: https://festoklub.hu/festmenyek/allat-portre/

Készítünk tájképeket, állat portrékat, absztrakt ábrázolásokat és festünk híres alkotók nyomában is. Köszönjük, hogy megnézed alkotásainkat! 🙂

Kérdésed van? Írj nekünk!

Tetszik valamelyik festményünk, de kellene pontosítás, hogy dönteni tudj? Bizonytalan vagy a méretben, kivitelben vagy keretet szeretnél hozzá? Írj bátran, minden kérdésre szívesen válaszolunk! 🙂 

Adatkezelési feltételek elfogadása:

Címünk

1116 Bp, Szabadharcosok útja 13.

Hívj bátran

+36 30 525 6881