Barion Pixel

Művészbejáró

Szeretnél festeni vagy te is rendszeresen festesz? 

Alkotóként vagy alkotni vágyóként…

Sokan kérdezik tőlünk, hogy hol tanultunk festeni. 🙂 A Kreatív Kávé foglalkozásait ajánljuk figyelmedbe sok szeretettel, ha szeretnél te is ecsetet ragadni.

A Festőklub szervezésében mi oktatást nem vállalunk. A Kreatív Kávé programjait viszont rendszeresen és előszeretettel látogatjuk. A foglalkozásokat Tajthy Gabriella művészeti vezető tartja, akinek az eladó festményeit itt a Festőklub festményshopjában is megtalálod. 🙂

 

Csatlakozhatok-e a Festőklubhoz festőként az eladó képeimmel?

 • Nyitottak vagyunk a Festőklub csapatának bővítésére. A csatlakozásnak előfeltétele a számlaképesség! Kérjük olvasd át a működési feltételeinket az alábbiakban. Kérdéseiddel és csatlakozási igényeddel kapcsolatban keress minket e-mailben vagy telefonon egy személyes egyeztetés céljából.

info@festoklub.hu

+36 30 525 6881

Kutya portré akril festmény

CSATLAKOZÁSI FELTÉTELEK:

 1. Az Eladó Művész termékfeltöltési díj ellenében jogosult festményeinek a weboldalon történő megjelenítésére.  Egy termékfeltöltés alkalmával minimum 6 festmény és maximum 12 festmény feltöltését kérheti a Szolgáltatótól.  (1.000 Ft/festmény)
 2. Az Eladó Művésznek a termékfeltöltés előtt hozzá kell járulnia, hogy a Szolgáltató – festoklub.hu részére megküldött kép és szöveganyagot a festoklub.hu weboldalra és a kapcsolódó Facebook, Instagram, Google My Business felületekre kihelyezheti, így ezzel kapcsolatban Szerző jogi igényeket nem támaszthat a Szolgáltató felé.
 3. Az Eladó Művésznek hozzá kell járulnia, hogy a Szolgáltató a festoklub.hu-n megjelenített festményeit megvásárlás után továbbértékesíthesse. 
 4. A termékfeltöltést a Szolgáltató megtagadhatja külön indoklás nélkül is, de kiváltképpen nem megfelelő minőségű kép és szöveg anyag esetében, vagy kifogásolható (háborús, uszító, káros szenvedélyek, stb.) tartalom esetén. Amennyiben a Szolgáltató megtagadja a termékfeltöltést, abban az esetben természetesen nem jogosult a termékfeltöltési díjra.
 5. Az Eladó Művész köteles a Szolgáltatót értesíteni legkésőbb 48 órán belül e-mailben, amennyiben a feltöltött termékek valamelyikét más úton eladta, és ezáltal a festoklub.hu weboldalon már nem értékesíthető. 
 6. A festoklub.hu weboldalon értékesített terméket (festményt) az Eladó Művész köteles a Vásárló szerint igényelt szállítási móddal eljuttatni hozzá a kifizetés megtörténte után 5 – 7 munkanapon belül: FoxPost csomagautomatába vagy Csomagküldő.hu vagy GLS futárszolgálattal házhozszállítva
 7. Az Eladó Művész a termékeinek értékesítési árát maga szabja meg bruttó vásárlási összegben, melyet a Szolgáltató a termékoldalon feltüntet.
 8. Az Eladó Művész vállalja magára nézve a webshop általános feltételeit, miszerint 20.000 Ft rendelési érték felett ingyenes kiszállítást biztosít a Vásárlónak. Ez azt jelenti az eladóra nézve, hogy az eladási árból kiszállítás díja levonásra kerül. Valamint vállalja, hogy a visszatérő vásárlónak 10% kedvezményt biztosít.
 9. Minden értékesítés után az Eladó 10%-ot, de 2.500 Ft megjelenési jutalékot fizet a szolgáltatónak. 
 10. A megállapodást követően a termékfeltöltéshez az Eladó Művész megküldi a Szolgáltató részére a következő képi és szöveganyagot, aki maximum 10 munkanapon belül feltölti a weboldalra és élesíti ezáltal a termékeket eladásra:
  – festményt bemutató éles, jó minőségű fotók 3-5 db festményenként
  – festmény értékesítési ára
  – festmény leírás
  – festmény paraméterei: hosszúsága, szélessége, alkalmazott festék, és festőlap típusa
  – esetleges keretezési technika
 11. Az Eladó saját maga bemutatására kérheti: 1 portréfotó (festés közben) kihelyezését és egy bekezdés bemutatkozó szöveg kihelyezését a https://festoklub.hu/rolam/ oldalra. Ennek külön felöltési díja nincs.
 12. Eladások elszámolása: a webshopba érkezett rendelésről maximum 24 órán belül értesíti (de általában 2-4 belül) a Szolgáltató az Eladó Művészt a vásárlásról. Az Eladó Művész köteles mihamarabb, de legkésőbb 24 órán belül visszaigazolni (e-mailben, vagy telefonon) a Szolgáltatónak, hogy a festmény szállításra kész. A visszaigazolás után a Szolgáltató elutalja számla ellenében az Eladó Művésznek az értékesített festmény árát, amiből előzetesen levonta a megjelenítési jutalékot. Az utalás beérkezése után az Eladó Művész 5-7 munkanapon belül köteles a Vásárló részére eljuttatni a megvásárolt festményt.
 13. Az Eladó Művész tudomásul veszi, hogy a Vásárlóknak 14 napos elállási joga van. ez azt jelenti, hogy a festményt jogosult visszaküldeni minden indoklás nélkül a feladónak és a vételárat visszakérni. Amennyiben az Eladó Művésszel szemben a festoklub.hu-n eladott festmény után bármely vásárló elállási joggal él és a festményt visszaküldte a részére, abban az esetben az Eladó Művésznek a Szolgáltató felé vissza kell fizetnie a vételárat. Elállási jog esetén a festmény visszaküldéskori szállítási díját a vásárló fizeti meg. 

” Nagyon kedves és megkapó képet kaptam, azóta is a Kis Herceg mesevilágába csöppenek, ahányszor ránézek. Élőben még szebb, mint a képeken. “

Anita a  Tűzrókák című képet választotta.

Tűzrókák

” Masszázs közben láttam meg egy baglyos festményt, ami szinvilágában is illett a szobánkba. Francia buldogos megrendelés is szuper lett. Imádom őket. 🙂  “

Orsi a Bánat című baglyot ábrázoló akrilfestményt választotta. 

bagoly akril festmény

Imádom a művészetet és amikor megláttam, beleszerettem! Fehér háttérrel egy szépen kidolgozott bagoly, mely azóta is a lakásom dísze.

Melinda a Gyöngybagoly című képet választotta

Gyöngybagoly akrilfestmény