Barion Pixel

Hollókői vár festmény

23.000 Ft

  • Egységár: 23.000 Ft/db
  • Mérete: 50 x 40 cm (kerettel együtt)
  • Keret: fa keret
  • Festőlap: farost
  • Festék: akril
  • Közvetlenül a falra akasztható

Készleten

Leírás

Hollókői vár festmény

Ennek a várnak nemcsak gazdag történelme van, hanem gyönyörű környézete is. Falai, bástyái és fő tornya méltóságteljesen emelkedik ki a tájból. A környék védelmezője volt, és marad még sokáig.  Ez a festmény a zöldellő tavasz ölelésében mutatja a várat, de igazán boldog élmény bármikor is látogatok el ide. Ha szereted a történelmet, vagy akár a középkori fantasyt, akkor biztos vagyok benne, hogy ezt a festményt is szeretni fogod és úgy döntesz, hogy kiakasztod a szobád falára.

 

Készítette: Rajczi József

Hasznos tudnivalók

A hollókői vár festmény farostra készült, és barnára pácolt fa keretben helyeztem el, így amikor megérkezik hozzád, akár azonnal, közvetlenül is kihelyezheted a faladra.

Hollókői vár festmény keretben

Hollókői vár festmény keretben

Rendelésedet kérheted kiszállítással vagy személyes átvétellel. Kiszállítás esetén gondosan, kartonba csomagoljuk. Rendelés előtt a festmény méreteit mérd fel a kihelyezni kíván falra, hogy ne legyen túl nagy vagy túl kicsi, amikor ki szeretnéd akasztani. Ha más méretben szeretnéd, küldd el nekünk emailben a kívánt méretet és hogy lenne e kedvünk újra megfesteni. 🙂 Fontos tudnod, hogy a kép szabad kézzel készült, így teljesen ugyanazt a végeredményt nem tudjuk garantálni, apró eltérések lehetnek, de mindenképpen nagyon hasonló lesz.

A festmény akrilfestékkel készült és a teljes száradást követően felületkezeltük, hogy időtállóbb maradjon és tisztítható legyen. A festményt így kicsavart, enyhén nedves (nem vizes) törlőkendővel áttörölheted, portalaníthatod.

Itt találod az => Tájkép

Érdekelhetnek még…