Barion Pixel

Színpompás papagáj akril festmény

29.000 Ft

  • Egységár: 29.000 Ft/db
  • Mérete: 55 x 38 cm
  • Keret: nincs
  • Festőlap: feszített vászon
  • Festék: akril
  • Közvetlenül a falra akasztható

Készleten

Leírás

Színpompás papagáj – akril festmény

Egyszerűen imádom a papagájok színes tollazatát. Mosolyt csal arcomra különleges hangjuk, beszédük, és viselkedésük. Nem ez az első papagájos festményem, de úgy érzem ez az egyik legjobban, legrészletesebben kivitelezett. Talán sikerült elkapni azt a pillanatot, amikor hátrapillant a festmény nézőjére, és felveszi vele a kapcsoltatot. Innen már csak rajtad múlik, hogy mit látsz a szemében. Játékoságot, riadtságot, vagy csak valami finomságot keres az esőerdőben? Ha ezt a képet kiakasztod a faladra mindig a társad lesz és kíváncsian lesi majd a következő mozdulatod.

Készítette: Rajczi József

 

Hasznos tudnivalók

A festmény feszített vászonra készült, így a kép oldalai is kidolgozottak. Nem szükséges keretbe helyezned, anélkül is kifüggeszthető a faladra. Természetesen egy jól megválasztott keret minden festményt öltöztet, szóval ha szeretnéd utólag keretezheted is. 🙂

Rendelésedet kérheted kiszállítással vagy személyes átvétellel. Kiszállítás esetén gondosan, kartonba csomagoljuk. Rendelés előtt a festmény méreteit mérd fel a kihelyezni kíván falra, hogy ne legyen túl nagy vagy túl kicsi, amikor ki szeretnéd akasztani. Ha más méretben szeretnéd, küldd el nekünk emailben a kívánt méretet és hogy lenne e kedvünk újra megfesteni. 🙂 Fontos tudnod, hogy a kép szabad kézzel készült, így teljesen ugyanazt a végeredményt nem tudjuk garantálni, apró eltérések lehetnek, de mindenképpen nagyon hasonló lesz.

A festmény akrilfestékkel készült és a teljes száradást követően felületkezeltük, hogy időtállóbb maradjon és tisztítható legyen. A festményt így kicsavart, enyhén nedves (nem vizes) törlőkendővel áttörölheted, portalaníthatod.

További papagájos, és állatos festményeinket itt találod: Állat portrék