Barion Pixel

Vörös fürtök női portré olaj festmény

23.000 Ft

  • Egységár: 23.000 Ft/db
  • Mérete: 43.5 x 33.5 cm (kerettel együtt)
  • Keret: fa – poliszanderszínre pácolt
  • Festőlap: farost
  • Festék: olajfesték
  • Közvetlenül a falra akasztható

Készleten

Leírás

Vörös fürtök női portré

A portréfestés mindig vonz. Ahány portré annyi hangulat. A kígyózó vörösesbarna fürtök körülölelik az szép női arcot, a türkizkék szempár pedig az óceánt idézi meg. Szabadság és szerelem. Te mit látsz az arcon, a szemekben?

Készítette: Rajczi József

Hasznos tudnivalók A festmény farostra készült. A fa keret sötétbarna poliszander lazúrral kezelt, ami látni engedi a fa erezetét. A festmény kerete akasztóval ellátott, így rögtön kifüggesztheted a faladra.

Női portré olajfestmény keretben - Rajczi József

Női portré olajfestmény keretben

Rendelésedet kérheted kiszállítással vagy személyes átvétellel. Kiszállítás esetén gondosan, kartonba csomagoljuk. Rendelés előtt a festmény méreteit mérd fel a kihelyezni kíván falra, hogy ne legyen túl nagy, vagy túl kicsi, amikor ki szeretnéd akasztani. Ha más méretben szeretnéd, küldd el nekünk emailben a kívánt méretet és hogy lenne e kedvünk újra megfesteni. Fontos tudnod, hogy a kép szabad kézzel készült, így teljesen ugyanazt a végeredményt nem tudjuk garantálni, apró eltérések lehetnek, de mindenképpen nagyon hasonló lesz. A festmény olajfestékkel készült és a teljes száradást követően felületkezeltük, hogy időtállóbb maradjon és tisztítható legyen. A festményt így kicsavart, enyhén nedves (nem vizes) törlőkendővel áttörölheted, portalaníthatod.

Érdekelhetnek még…