Barion Pixel

Rózsák között olajfestmény

23.000 Ft

  • Egységár: 23.000 Ft/db
  • Mérete: 35 x 45 cm (kerettel együtt)
  • Keret: barnára pácolt fa keretben
  • Festőlap: farost
  • Festék: olajfesték
  • Közvetlenül a falra akasztható

Készleten

Leírás

Rózsák között olajfestmény

Imádom a rózsákat. Párommal minden évben ellátogatunk a Budatétényi rózsakertbe. Ez egy rózsa génbank, ami szinte mindig nyitva van a nagyközönség számára is. Ha eljössz ide több száz fajta rózsát csodálhatsz meg. Vannak többek között alacsonyak, magasak, futórózsák és bokrosak is:) Természetesen a vörös minden árnyalatát is megtalálod ,ahogy hullámzó vörös tengerként borítják be a kertet. Levágni egy szálat sem szabad, de képzeletben én is összegyűjtök a kosaramba egy gyönyörű, és illatos piros rózsacsokrot, ahogy a festményen teszi a hölgy. Ha éppen nincs időd a rózsakertben sétálni, de szívesen élveznéd a rózsák szépségét, válaszd ezt a festményt és függeszd ki szobád falára!

Ha tetszik ez a festmény, akkor érdemes megnézned a többi Portré festményt is és a Levendula szüret kalapban című festményüket is.

 

Készítette: Bagoly Krisztina hobbi festő

Hasznos tudnivalók

A Rózsák között olajfestmény farostra készült és be is kereteztük Neked. Akasztót is szereltünk rá, így azonnal kiakaszthatod a faladra.

Rendelésedet kérheted kiszállítással vagy személyes átvétellel. Kiszállítás esetén gondosan, kartonba csomagoljuk. Rendelés előtt a festmény méreteit mérd fel a kihelyezni kíván falra, hogy ne legyen túl nagy vagy túl kicsi, amikor ki szeretnéd akasztani. Ha más méretben szeretnéd, küldd el nekünk emailben a kívánt méretet és hogy lenne e kedvünk újra megfesteni. Fontos tudnod, hogy a kép szabad kézzel készült, így teljesen ugyanazt a végeredményt újrafestés esetén nem tudjuk garantálni, apró eltérések lehetnek, de mindenképpen nagyon hasonló lesz.

Az eladó festmény olajfestékkel készült és a teljes száradást követően felületkezeltük, hogy időtállóbb maradjon és tisztítható legyen. A festményt így kicsavart, enyhén nedves (nem vizes) törlőkendővel áttörölheted, portalaníthatod.

Érdekelhetnek még…