Barion Pixel

Pipacs festmény kék alapon

19.000 Ft

  • Egységár: 19.000 Ft/db
  • Mérete: 43.5 x 33.5 cm
  • Keret: sötétbarnára pácolt fa keretben
  • Festőlap: farost
  • Festék: akril és aranyozó médium
  • Közvetlenül a falra akasztható

Készleten

Leírás

Pipacs festmény kék alapon

 

A pipacs vidámságot, és színt visz a nyárba. Ez a csodás tűzpiros virág mezők, domboldalak és árokpartok dísze. Megfestése is örömteli volt. A virág bibéit, és a virágport arany médiummal festettem, ahogy a sötétkék háttéren kavargó, nonfiguratív mintákat is. Életet és színt visz a szobádba, ahová kihelyezed.

Készítette: Rajczi József

Ha tetszik ez a kép, akkor nézd meg a többi pipacsos képünket is: Pipacsok akril festmény, Pipacsmező akrilfesmtény, Pipacs festmény barna alapon képeinket is, hátha azok is megtetszenek.

Hasznos tudnivalók A Pipacs festmény kék alapon aranyzozó médiummal farostra készült, ami keményebb és ellenálóbb, mint a sima vászon. Sötétbarnára pácolt fa keretben, akasztóval érkezik meg Hozzád, hogy rögtön kifüggeszthesd a faladra. Rendelésedet kérheted kiszállítással vagy személyes átvétellel. Kiszállítás esetén gondosan, kartonba csomagoljuk. Rendelés előtt a festmény méreteit mérd fel a kihelyezni kíván falra, hogy ne legyen túl nagy vagy túl kicsi, amikor ki szeretnéd akasztani. Ha más méretben szeretnéd, küldd el nekünk emailben a kívánt méretet és hogy lenne e kedvünk újra megfesteni. 🙂 Fontos tudnod, hogy a kép szabad kézzel készült, így teljesen ugyanazt a végeredményt nem tudjuk garantálni, apró eltérések lehetnek, de mindenképpen nagyon hasonló lesz. A festmény akrilfestékkel készült és a teljes száradást követően felületkezeltük, hogy időtállóbb maradjon és tisztítható legyen. A festményt így kicsavart, enyhén nedves (nem vizes) törlőkendővel áttörölheted, portalaníthatod.

Érdekelhetnek még…