Barion Pixel

Hattyúpár festmény keretben

23.000 Ft

  • Egységár: 23.000 Ft/db
  • Mérete: 35 x 45 cm kerettel együtt
  • Keret: fehér fa keret
  • Festőlap: farost
  • Festék: akril
  • Közvetlenül a falra akasztható

Készleten

Leírás

Hattyúpár festmény

Gyönyörű, kecses szinte angyali teremtmények a hattyúk, akik egy életre választanak párt egymásnak. Nászuk, mozgásuk előkelő. Öröm volt figyelni és megfesteni ezeket hófehér szépségeket. A természet eme szerelmes párosát remélem szívesen akasztod majd ki a szobád falára.

Készítette: Rajczi József

Hasznos tudnivalók

A hattyúpár festmény farostra készült, és fehér pácolt fa keretben helyeztem el, így amikor megérkezik hozzád, akár azonnal, közvetlenül is kihelyezheted a faladra.

Hattyúpár festmény fehér fa keretben

Rendelésedet kérheted kiszállítással vagy személyes átvétellel. Kiszállítás esetén gondosan, kartonba csomagoljuk. Rendelés előtt a festmény méreteit mérd fel a kihelyezni kíván falra, hogy ne legyen túl nagy vagy túl kicsi, amikor ki szeretnéd akasztani. Ha más méretben szeretnéd, küldd el nekünk emailben a kívánt méretet és hogy lenne e kedvünk újra megfesteni. 🙂 Fontos tudnod, hogy a kép szabad kézzel készült, így teljesen ugyanazt a végeredményt nem tudjuk garantálni, apró eltérések lehetnek, de mindenképpen nagyon hasonló lesz.

A festmény akrilfestékkel készült és a teljes száradást követően felületkezeltük, hogy időtállóbb maradjon és tisztítható legyen. A festményt így kicsavart, enyhén nedves (nem vizes) törlőkendővel áttörölheted, portalaníthatod.

Itt találod az => Állatos festményeket

Érdekelhetnek még…