Barion Pixel

Hölgy ezüstben akrilfestmény – Utánrendelhető

19.000 Ft

  • Egységár: 19.000 Ft/db
  • Mérete: 60 x 50 cm
  • Készlet: UTÁNRENDELHETŐ FESTMÉNY
    jelenleg nincs készleten, 3 hét szállítási idővel rendelhető
  • Keret: festett fa keret
  • Festőlap: farost
  • Festék: akril
  • Közvetlenül a falra akasztható

Leírás

Hölgy ezüstben akrilfestmény

A függöny mögül kitekintő nemes hölgy sejtelmes kék árnyalatokkal gondolkodásra sarkall. Az ezüstös függöny effektpasztával készült, így kiemelkedik a képből. Mire gondolhat a hölgy? Min kellene elgondolkodnunk éppen?

Készítette: Bagoly Krisztina

Hasznos tudnivalók

A képen látható festmény már gazdára talált, viszont nagyon hasonlót szívesen fetünk Neked! Ha megrendeled a képet, akkor 14 napon belül újra megfestjük és az újonnan elkészült festményről fotót küldünk, mielőtt elküldenénk hozzád a futárszolgálattal vagy átadnánk Neked! A festmény farostra készül, és be is keretezzük neked. Akasztót is szerelünk rá, így azonnal kiakaszthatod a faladra.

Rendelésedet kérheted kiszállítással vagy személyes átvétellel. Kiszállítás esetén gondosan, kartonba csomagoljuk. Rendelés előtt a festmény méreteit mérd fel a kihelyezni kíván falra, hogy ne legyen túl nagy vagy túl kicsi, amikor ki szeretnéd akasztani. Ha más méretben szeretnéd, küldd el nekünk emailben a kívánt méretet!  Fontos tudnod, hogy a kép szabad kézzel készült, így teljesen ugyanazt a végeredményt újrafestés esetén nem tudjuk garantálni, apró eltérések lehetnek, de mindenképpen nagyon hasonló lesz.

A festmény akrilfestékkel készült és a teljes száradást követően felületkezeljük, hogy időtállóbb maradjon és tisztítható legyen. A festményt így kicsavart, enyhén nedves (nem vizes) törlőkendővel áttörölheted, portalaníthatod.