Barion Pixel

Állatfestmények nem csak gyerekeknek

Az állat portrék készítése mondhatjuk a kedvenc témánk. A festoklub.hu tagjai közül talán Rajczi József festőtársunk képeit emelhetjük ki méginkább ebben a témakörben. Alig találni olyan állatot, amit legalább egyszer ne festett volna le. Kedvencei a nagyragadozók és a madarak. Hihetetlen precizitással festi meg a tollasok legapróbb részleteit is vagy a nagymacskák bundájának élethű mását.

Szeretjük az állatokat és egyben csodáljuk is őket, éppen ezért nyúlunk előszeretettel modellként hozzájuk. Természetesen nem élőben, úgy azért elég nehéz lenne. 🙂 Most éppen Józsefnél egy színpompás papagáj van készülőben és a minap pedig egy elkészült jégmadár festmény repült el új otthonába.

Felnőttek és gyermekek kedvenc témája az állatok

Állatfesményeinket szívesen választják felnőttek és gyermekek egyaránt. Színes tollazatukkal a madarak vagy a tekintélyt parancsoló tigrisek, esetleg a házikedvenc kutyusok egyaránt díszei lehetnek bárki otthonának. Ezek a festmények modern környezetbe is kiválóan illeszthetők.

Modern technikákkal és stílusban készült állattfestmények

Egyedi kérés alapján festettünk már avantgard és modern vonalas stílusban is állatokat. A fent látható Francia buldog színes vonalas ábrázolással készült, de ugyancsak kutyusokat fetettünk már fluid art technikával, ami egy festék folyatásos technika. A már otthonra talált festmények között is érdemes körlnézni a Galéria menüpontban. Az ott látható képek már nincsenek készleten, egyeztetés alapján azonban utánrendelhetők.