Barion Pixel

Párizsi álom akril festmény

9.000 Ft

  • Egységár: 9.000 Ft/db
  • Mérete: 30 x 40 cm
  • Keret: nincs
  • Festőlap: feszített vászon
  • Festék: akril
  • Közvetlenül a falra akasztható

Készleten

Leírás

Párizsi álom – akril festmény

Gyerekkoromban mindig vágytam álmaim Párizsba elutazni. Azt képzeltem, hogy az Eiffel-torony lábánál vörös bársony estélyi ruhákban vonulnak a gyönyörű hölgyek. Remélem egyszer majd beteljesül ez az álom. Addig is vászonra vittem a képzeletvilágomat. Az építeszeti csodát, ami mindenkit elámít a divat fővárosában, ahol  mindent beleng a csillogás, művészet és a zene. Ez álmaim Párizsa. Ezt a hangulatot szerettem volna megragadni. Remélem a kép olyanhoz kerül majd, aki szintén szereti Franciaországot, és Párizst.

Készítette: Rajczi József

 

Hasznos tudnivalók

A festmény feszített vászonra készült, így a kép oldalai is kidolgozottak. Nem szükséges keretbe helyezned, anélkül is kifüggeszthető a faladra. Természetesen egy jól megválasztott keret minden festményt öltöztet, szóval ha szeretnéd utólag keretezheted is. 🙂

Rendelésedet kérheted kiszállítással vagy személyes átvétellel. Kiszállítás esetén gondosan, kartonba csomagoljuk. Rendelés előtt a festmény méreteit mérd fel a kihelyezni kíván falra, hogy ne legyen túl nagy vagy túl kicsi, amikor ki szeretnéd akasztani. Ha más méretben szeretnéd, küldd el nekünk emailben a kívánt méretet és hogy lenne e kedvünk újra megfesteni. 🙂 Fontos tudnod, hogy a kép szabad kézzel készült, így teljesen ugyanazt a végeredményt nem tudjuk garantálni, apró eltérések lehetnek, de mindenképpen nagyon hasonló lesz.

A festmény akrilfestékkel készült és a teljes száradást követően felületkezeltük, hogy időtállóbb maradjon és tisztítható legyen. A festményt így kicsavart, enyhén nedves (nem vizes) törlőkendővel áttörölheted, portalaníthatod.