Barion Pixel

Csók parafrázis – Gustav Klimt nyomában akrilfestmény – Tajthy

35.000 Ft

  • Egységár: 35.000 Ft/db keret nélkül
  • Mérete: 40 x 40cm
  • Keret: külön rendelhető
  • Festőlap: farost
  • Festék: akril, arany füstfólia

Leírás

Klimt világhírű festményének parafrázisa. A téma korunk anyagaival újraalkotva, az arany médiumoknak köszönhetően minden szögből más más arcát mutatja. A festmény parafrázisnak minősül.

Készítette: Tajthy Gabriella

 

Hasznos tudnivalók

A festmény farostra készült, ami keményebb és ellenállóbb, mint a sima vászon. A képhez minőségi aranyozott hatású képkeret is kérhető, a keretet az alapár Nem tartalmazza. A Képen látható keret ára: 6.500 Ft- Ha keretet is szeretnél, akkor a terméklap alján a kapcsolódó termékek között megtalálod, és meg tudod hozzá rendelni.

Rendelésedet kérheted kiszállítással vagy személyes átvétellel. Kiszállítás esetén gondosan, kartonba csomagoljuk. Rendelés előtt a festmény méreteit mérd fel a kihelyezni kíván falra, hogy ne legyen túl nagy vagy túl kicsi, amikor ki szeretnéd akasztani. Ha más méretben szeretnéd, küldd el nekünk emailben a kívánt méretet és hogy lenne e kedvünk újra megfesteni. Fontos tudnod, hogy a kép szabad kézzel készült, így teljesen ugyanazt a végeredményt nem tudjuk garantálni, apró eltérések lehetnek, de mindenképpen nagyon hasonló lesz.

A festmény akrilfestékkel készült és a teljes száradást követően felületkezeltük, hogy időtállóbb maradjon és tisztítható legyen. A festményt így alaposan kicsavart, enyhén nedves (nem vizes) törlőkendővel áttörölheted, portalaníthatod.