Barion Pixel

Modern virágos festmények

Neked mi a kedvenc virágod? A rózsa, tulipán vagy esetleg a pipacs? Kedvenc virága mindenkinek van, aminek bármilyen alkalomra is kapja, biztosan örülni fog. Eláruljuk, hogy nekünk a pipacs az egyik nagy kedvencünk a maga törékeny légiességével és izzó vörös erőteljes színével. A pipacs a nyár szimbóluma és népszerűsége ismét aranykorát éli.

Talán mert is annyira kedveljük a pipacsos képeket, számos tájképünkön is felfedezhető, de néhol központi elem is, mint a Pipacsok között című festményünkön, ami egy női alakot is ábrázoló tájkép.

Virágokat festeni is nagy öröm

Általában év elején kerül terítékre ez a téma, amikor már annyira várjuk a tavaszt! Most éppen egy liliom csokron dolgozunk.

Híres virág festmények

Számos parafrázist készítettünk már, híres festők nyomában járva, de be kell valljuk, hogy virágos témában még nem festettünk parafrázist. Bár a Napraforgók című képünk, talán mondanunk sem kell, hogy Van Gogh inspiráció alapján készült.

Van Gogh Rózsacsokor vázában című képéről készült poszter fotó bekeretezve függ a falunkon, csodás kép mint a Virágzó madulafa. Ezek parafrázisához még gyűjtjük a bátorságot.

A virágok legszebb állapotát elkani, amikor kirobbanóan szépek, igazán jó érzés. Egy híres magyar festő – Színyei Merse Pál volt ennek a pillanatnak igazán nagy értője. A képein a természetet, a virágokat mindig a tavasz csúcspontján, kirobbanó és tökéletes szépségükben ábrázolja. Ámulatba ejtő.

A weboldalunkon található fotók sajnos korántsem adják vissza a festmények élőben látható tündöklő színeit. Az olajfesték csillogását és élénkségét. Reméljük, azért sikerül megfelelően bemutatni festményeinket, és talán neked is megtetszik valamelyik. Megrendeléseddel megtisztelsz minket és a hobbinkat támogaod.