Rólunk

Kedvtelésből festünk, mindig azt amihez kedvünk van. Szeretünk festeni, mert kikapcsol, mert alkotó tevékenység és mert másoknak is örömet okozunk vele. Ismerd meg festőinket, stílusaikat, inspirációs forrásaikat. Sok szeretettel köszöntünk oldalunkon! 🙂

Rajczi József

Leginkább akrilfestékkel szeretek dolgozni. Kihívást látok minden aprólékosan kidolgozandó témában. Az állatportrék és a makró virág ábrázolásokat különösen szívesen festek. Amikor alkotok teljesen megszűnik a külvilág, csak a vászon, a festék, a téma és én vagyunk jelen.

A festés csupán a hobbim, de mondjuk úgy inkább, hogy a szenvedélyem. Főállásban gyógymasszőrként dolgozom Budapesten. A masszázsszalon falaira kerültek ki az első festményeim is. Ennek sok éve már, de sosem felejtem el a sok szeretet, kíváncsi tekintetet, amikor a Vendégeim minden látogatás alakalmával keresték az újabb festményeket a falakon. A masszázs vendégeim közül kerültek ki az első festmény vásárlóim is, nem kis meglepetésemre…

Csodás érzés az elismerés. Ha egy vizuális, egy képi élmény, amit létrehoztam, megragadtam másnak is tetszik, megveszi, magával viszi az otthonába. Büszkeség és boldogság tölt el minden kép átadásakor, és értelmet, új lendületet kapok, hogy tovább kutassak új élmények, tájak, emberek, élőlények és történetek után, amiket megfesthetek és átadhatok talán Neked is.

Remélem, ha ránézel a képeimre Te is érzed a hangulatot, és átlépsz a világába.

Tajthy Gabriella művészeti vezető

Tajthy Gabriella vagyok. Friss anyukaként, a mindennapok rutinfeladatainak szünetében, egyszer egy kávé mellett megfestett kép hatására fedeztem fel véletlenül, milyen szépet alkottam mindenféle komoly előképzettség nélkül, közben remekül kikapcsolódtam és feltöltődtem. Így született meg a Kreatív Kávé gondolata, mely a hétköznapok rutinjában megélhető alkotói energiák felfedezését és felszabadítását hivatott életre hívni mindannyiunkban.

Több festőművész technikáját, hitvallását volt alkalmam megismerni, míg kialakult a végleges koncepcióm és a festőfoglalkozások tematikája.

Minden ember képes az alkotásra, és mindenkinek megvan a saját nyelve. Ennek megtalálásában és kifejezésében szeretnék segítséget nyújtani. Szeretek új anyagokkal, eszközökkel, technikákkal kísérletezni és ezeket bemutatni egy-egy téma kapcsán a gyakorlatban, a foglalkozásokon. Téged is szívesen látlak a Kreatív Kávé foglalkozásain vagy egyszerűen csak csodáld meg a képeket. Megtisztelsz vele, ha megtetszik valamelyik és otthonod dekorációjaként választod!

Tajthy Gabriella

Bagoly Krisztina

Hiszem, hogy mindenkinek meg kell találnia azt a tevékenységet, ami teljesen kikapcsolja és lelassítja. A rohanó mindennapokban egyszerűen szükségünk van erre. Nekem ez a festés és a kertészkedés. Amikor ecsetet ragadok, pár perc múlva egy teljesen más világba csöppenek.

Szívesen festek absztrakt témákat, amiben nincs kötöttség. Az anyag mindegy, lehet akril vagy olaj, mindkettővel szívesen dolgozom. Képeimhez sok festéket használok, imádom ahogy keverednek a színek a kezem alatt és ahogy a  különböző rétegek egyre izgalmasabbá teszik az alakokat. A témákban mindig az életet keresem, az én nézőpontomban egy csendélet is akkor szép, ha vibrál az élettől: a színek és fények játékától.

Amikor úgy döntesz, hogy szívesen kihelyeznéd a faladra valamelyik képemet, számomra hatalmas megtiszteltetés. És ezúton is köszönöm, hogy támogatod a hobbimat. 🙂

Kérj festmény értesítőt!

Havonta egy alkalommal hírlevélben elküldjük Neked festményeink képeit, leírását, amit aktuálisan készítettünk. Ne maradj le legszebb fesményekről! Kérd hírleveles értesítőnket! 🙂

Festmény értesítő feliratkozás

* kötelező megadni
Adatkezelés elfogadása *