Barion Pixel

Szánkózó gyerekek olajfestmény

23.000 Ft

  • Egységár: 23.000 Ft/db
  • Mérete: 35 x 45 cm
  • Keret: barnára pácolt fa keretben
  • Festőlap: farost
  • Festék: olajfesték
  • Közvetlenül a falra akasztható

Készleten

Leírás

Szánkózó gyerekek olajfestmény

A havas tél csodálatos a gyerekeknek. Hóemberépítés, szánkózás, hógolyózás. Csupa-csupa játék, és kaland főleg akkor ha ezt szép fenyőfás helyen tehetik. A gyermekkor barátokkal szánkózós élményét szerettem volna megidézni ezen a festményen. A téli természet varázsa egy tájképen, barnára pácolt fa keretben.

Ha téli képet keresel, akkor érdemes megtekintened a Cinegék télen festményt is. Talán az is tetszeni fog.

 

Készítette: Bagoly Krisztina hobbi festő

Hasznos tudnivalók

A szánkózó gyerekek olajfestmény téli tájkép farostra készült és be is kereteztük Neked. Akasztót is szereltünk rá, így azonnal kiakaszthatod a faladra.

Szánkózó gyerekek olajfestmény fa keretben

Rendelésedet kérheted kiszállítással vagy személyes átvétellel. Kiszállítás esetén gondosan, kartonba csomagoljuk. Rendelés előtt a festmény méreteit mérd fel a kihelyezni kíván falra, hogy ne legyen túl nagy vagy túl kicsi, amikor ki szeretnéd akasztani. Ha más méretben szeretnéd, küldd el nekünk emailben a kívánt méretet és hogy lenne e kedvünk újra megfesteni. Fontos tudnod, hogy a kép szabad kézzel készült, így teljesen ugyanazt a végeredményt újrafestés esetén nem tudjuk garantálni, apró eltérések lehetnek, de mindenképpen nagyon hasonló lesz.

Az eladó festmény olajfestékkel készült és a teljes száradást követően felületkezeltük, hogy időtállóbb maradjon és tisztítható legyen. A festményt így kicsavart, enyhén nedves (nem vizes) törlőkendővel áttörölheted, portalaníthatod.

Érdekelhetnek még…