Barion Pixel

Türkiz óceán absztrakt festmény

9.000 Ft

  • Egységár: 9.000 Ft/db
  • Mérete: 60 x 40 cm
  • Festőlap: feszített vászon
  • Festék: akrilfesték, pouring médium
  • Keret: nincs
  • Közvetlenül a falra akasztható

Készleten

Leírás

Türkiz óceán absztrakt festmény

Imádom nézni a tengert, az óceánt. Élő, vibráló és intenzív. Ugyanakkor szinte meditatív állapotba kerülök a mindig hasonlóan, de mégis másképpen ismétlődő színek, formák ritmusától. A festményen a türkizkék hullámzóan keveredik a fehérrel és az ezüsttel, ahogy az óceán hullámain az ezüstös fénycsillanások és a fehér habok. A vörös szín pedig a napot jelenti. Tűz és víz tánca, mely az elemek szépségét tükrözi.

Ha a művészet és a természet szerelmese vagy, akkor remélem, hogy ezt az alkotásomat élvezni fogod mikor ránézel majd a szobád falán.

Ha tetszik ez a kép, akkor érdemes megtekintened a Papagáj festmény -t, és a Modern festményeket, azt gondolom, hogy azok is tetszeni fognak.

Készítette: Bagoly Krisztina

Hasznos tudnivalók

A Türkiz óceán absztrakt festmény feszített vászonra készült és akasztót is szereltünk rá, így azonnal kiakaszthatod a faladra. Nem szükséges keretbe helyezned, anélkül is kifüggeszthető a faladra. Természetesen egy jól megválasztott keret minden festményt öltöztet, szóval ha szeretnéd utólag keretezheted is. Az akril festéket pouring mediummal kevertem, ami vastagságot és selymes fényt ad neki.

Türkiz óceán absztrakt festmény

Rendelésedet kérheted kiszállítással vagy személyes átvétellel. Kiszállítás esetén gondosan, kartonba csomagoljuk. Rendelés előtt a festmény méreteit mérd fel a kihelyezni kíván falra, hogy ne legyen túl nagy vagy túl kicsi, amikor ki szeretnéd akasztani. Ha más méretben szeretnéd, küldd el nekünk emailben a kívánt méretet és hogy lenne e kedvünk újra megfesteni. Fontos tudnod, hogy a kép szabad kézzel, egyedi technikával készült, így ugyanazt a végeredményt újrafestés esetén nem tudjuk garantálni, és eltérések lesznek, de mindenképpen igyekszünk hasonló színvilágú, és hangulatú képet alkotni.

Az eladó festmény akrilfestékkel, és pouring médiummal készült és a teljes száradást követően felületkezeltük, hogy időtállóbb maradjon és tisztítható legyen. A festményt így kicsavart, enyhén nedves (nem vizes) törlőkendővel áttörölheted, portalaníthatod.

Érdekelhetnek még…