Barion Pixel

Nyártündér olajfestmény

23.000 Ft

  • Egységár: 23.000 Ft/db
  • Mérete: 35 x 65 cm
  • Keret: fa keret
  • Festőlap: farost
  • Festék: olajfesték és paverpol
  • Közvetlenül a falra akasztható

Készleten

Leírás

Nyártündér olajfestmény

A Nyártündér virágba borítja a mezőket élénk színű pipacsokkal és a táncoló napsugarak között vigyáz rájuk. Törékeny és mégis élettel teli, izzó szépség. A női portré fejdísze vegyes technikával készült. A pipacsok alapja paverpol anyaggal 3D hatást nyújt, kiemelve a virágokat a kép felszínéből. A festmény élénk színét, részleteit és ragyogását ugyanakkor az olajfesték adja. A kép egy forró nyári napon készült, így nem is vállhatott volna más évszak tündérévé. A falikép uralkodó szinei a sárga, vörös és a sötétbarna. Ezeket a színeket látjuk viszont a pipacs mezőkön nyáron, melyek melegséget és a nyár minden ízét közvetítik. 

Ha szívesen látnál egy nyári hangulatú női portrét a faladon, akkor remélem, hogy neked is tetszeni fog majd ez a kép.

Készítette: Bagoly Krisztina

Ha tetszik ez a festmény akkor érdemes lehet megnézned a Vörös fürtök, Rózsák között és az Női portré kendőben festményünket is.

Nyártündér paverpol és olajfestmény keretben

Hasznos tudnivalók

A festmény farostra készült, és barnára pácolt fa keretben helyeztem el, így amikor megérkezik hozzád, akár azonnal, közvetlenül is kihelyezheted a faladra.

Rendelésedet kérheted kiszállítással vagy személyes átvétellel. Kiszállítás esetén gondosan, kartonba csomagoljuk. Rendelés előtt a festmény méreteit mérd fel a kihelyezni kíván falra, hogy ne legyen túl nagy vagy túl kicsi, amikor ki szeretnéd akasztani. Ha más méretben szeretnéd, küldd el nekünk emailben a kívánt méretet és hogy lenne e kedvünk újra megfesteni. Fontos tudnod, hogy a kép szabad kézzel készült. Így teljesen ugyanazt a végeredményt nem tudjuk garantálni, apró eltérések lehetnek, de mindenképpen nagyon hasonló lesz.

A festmény akrilfestékkel készült és a teljes száradást követően felületkezeljük, hogy időtállóbb maradjon és tisztítható legyen. A festményt így kicsavart, enyhén nedves (nem vizes) törlőkendővel áttörölheted, portalaníthatod.

További információk

Méret

35×65

Színek

vörös, sárga, barna

Anyag

olajfesték, paverpol, farost festőlap

Keret

barnára pácolt fa keret

Érdekelhetnek még…