Barion Pixel

Jupiter barna aranya absztrakt festmény

9.000 Ft

  • Egységár: 9.000 Ft/db
  • Mérete: 60 x 40 cm
  • Festőlap: feszített vászon
  • Festék: akrilfesték
  • Keret: nincs
  • Közvetlenül a falra akasztható

Készleten

Leírás

Jupiter barna aranya absztrakt festmény

Kavargó barna árnyalatok, megbolondítva az arany, és a bronz színével. Miért ez a festmény címe? Azért, mert ahogy én ezt a képet szemlélem naprendszerünk legnagyobb bolygója jut róla eszembe, ahogy felszínén a különböző anyagok gyönyörűen keverednek. Ezek a színkeveredések a valóságban hihetetlen univerzális viharok.  A festményt különlegessé teszik a látható, tapintható kiemelkedések Nem csak különbő színek, de különböző textúrák is váltják egymást, és állnak össze valami igazán izgalmas látvánnyá. A kép elkészítése során egy kevés bronz, és arany színű festéket is használtam, hogy legyen benne egy kis selymes csillogás.

Ha szereted a mozgalmas, modern absztrakt képeket, akkor remélem, hogy ezt az alkotásomat élvezni fogod mikor ránézel majd a szobád falán.

Ha tetszik ez a kép, akkor érdemes megtekintened a Türkiz óceán -t, és a Modern festményeket, azt gondolom, hogy azok is tetszeni fognak.

 

Készítette: Rajczi József

Hasznos tudnivalók

A Jupiter barna aranya absztrakt festmény feszített vászonra készült és akasztót is szereltünk rá, így azonnal kiakaszthatod a faladra. Nem szükséges keretbe helyezned, anélkül is kifüggeszthető.
Tipp: Forgasd ahogy Neked tetszik! Ezt a festményt, kiakaszthatod vízszintesen, függőlegesen, vagy akár fejjel lefelé is.

Barna arany absztrakt festmény

Jupiter barna aranya absztrakt festmény fordítva

Rendelésedet kérheted kiszállítással vagy személyes átvétellel. Kiszállítás esetén gondosan, kartonba csomagoljuk. Rendelés előtt a festmény méreteit mérd fel a kihelyezni kíván falra, hogy ne legyen túl nagy vagy túl kicsi, amikor ki szeretnéd akasztani. Ha más méretben szeretnéd, küldd el nekünk emailben a kívánt méretet és hogy lenne e kedvünk újra megfesteni. Fontos tudnod, hogy a kép szabad kézzel, egyedi technikával készült, így ugyanazt a végeredményt újrafestés esetén nem tudjuk garantálni, és eltérések lesznek, de mindenképpen igyekszünk hasonló színvilágú, és hangulatú képet alkotni.

Az eladó festmény akrilfestékkel, és pouring médiummal készült és a teljes száradást követően felületkezeltük, hogy időtállóbb maradjon és tisztítható legyen. A festményt így kicsavart, enyhén nedves (nem vizes) törlőkendővel áttörölheted, portalaníthatod.

Érdekelhetnek még…