Barion Pixel

Arany Ló festmény keretben

23.000 Ft

  • Egységár: 23.000 Ft/db
  • Mérete: 35 x 65 cm
  • Keret: fa keret
  • Festőlap: farost
  • Festék: akril
  • Közvetlenül a falra akasztható

Készleten

Leírás

Arany Ló festmény keretben

A lovak fantasztikusan erősek, szépek és szabadság jelképei a szememben. Szerettem volna visszaadni, az erőt, a nyugalmat, a szabadságot, amit árasztanak. Kevés színnel és arany festékkel dolgoztam, mert nem szerettem volna, ha az erős színek elnyomják a karakterét. Sejtelmes háttérből, mindenkinek a fantáziájára bízom, hogy honnan lép ki a ló. Nekem is van rá egy gondolatom, de ez maradjon az én titkom. 🙂 Remélem, aki beleszeret és szobáját díszíti majd ez a festményem, éppen olyan örömel nézegeti majd, mint én amikor elkészült ez a falikép. 

 

Készítette: Rajczi József

Arany ló eladó falikép

Arany ló festméy keretben

Hasznos tudnivalók

A festmény farostra készült, és sötét barnára pácolt fa keretben helyeztem el, így amikor megérkezik hozzád, akár azonnal, közvetlenül is kihelyezheted a faladra.

Rendelésedet kérheted kiszállítással vagy személyes átvétellel. Kiszállítás esetén gondosan, kartonba csomagoljuk. Rendelés előtt a festmény méreteit mérd fel a kihelyezni kíván falra, hogy ne legyen túl nagy vagy túl kicsi, amikor ki szeretnéd akasztani. Ha más méretben szeretnéd, küldd el nekünk emailben a kívánt méretet és hogy lenne e kedvünk újra megfesteni. 🙂 Fontos tudnod, hogy a kép szabad kézzel készült, így teljesen ugyanazt a végeredményt nem tudjuk garantálni, apró eltérések lehetnek, de mindenképpen nagyon hasonló lesz.

A festmény akrilfestékkel készült és a teljes száradást követően felületkezeltük, hogy időtállóbb maradjon és tisztítható legyen. A festményt így kicsavart, enyhén nedves (nem vizes) törlőkendővel áttörölheted, portalaníthatod.

További információk

Anyag

farost festőlap, akrilfesték, aranyozó médiumok

Színek

arany, fehér, szürke

Méret

35x65cm

Érdekelhetnek még…