Pipacsmező akril festmény – Utánrendelhető

19.000 Ft

  • Egységár: 19.000 Ft/db
  • Mérete: 40 x 50 cm
  • Keret: pácolt fa keret az árban
  • Festőlap: farost
  • Festék: akril
  • Közvetlenül a falra akasztható

Készleten

Leírás

Pipacsmező akril festmény

Ez az egyik kedvenc festményem, amit eddig készítettem. Első alkalommal egy nagyon forró július napon készült a kép. Még most is érzem azt a tikkasztó hőséget és ez a kép hangulatán is tükröződik. Nagyon szeretek a törékeny pipacs virágot, a hamvas szirmaival és a vibrálóan vörös színével. Talán sokaknak jelentéktelen mezei virág, de szerintem az egyik legcsodálatosabb. Nagyon izgalmas volt kidolgozni a képem a pipacsok egyes életszakaszait a bimbós koruktól, a hervadásukig mikőzben perzselil őket a forrú nyári napsugarak. Remélem téged is megfog ez a kép. Ha szeretnéd utánrendelni, akkor rendeld meg bátran. A rendeléstől számítva 3 héten belül elkészítem újra és elküldöm az új festményről a fotót. Eredetileg sötétbarnára pácolt fa keretben adnám át, de ha más színű keretet szeretnél hozzá, akkor erre is van lehetőség, egyeztetjük! 🙂

Készítette: Bagoly Krisztina

 

Hasznos tudnivalók

A festmény farostra készül, így a képet mindeképpen keretezni szükséges.

Rendelésedet kérheted kiszállítással vagy személyes átvétellel. Kiszállítás esetén gondosan, légpárnás fóliába és kartonba csomagoljuk. Rendelés előtt a festmény méreteit mérd fel a kihelyezni kíván falra, hogy ne legyen túl nagy vagy túl kicsi, amikor ki szeretnéd akasztani. Ha más méretben szeretnéd, küldd el nekünk emailben a kívánt méretet és hogy tudjuk-e a kívánt méretben is újra festeni. Ha igen, akkor a méretnek megfelelő árat is megadjuk.  🙂 Fontos tudnod, hogy a kép szabad kézzel készült, így teljesen ugyanazt a végeredményt nem tudjuk garantálni, apró eltérések lehetnek, de mindenképpen nagyon hasonló lesz.

A festmény akrilfestékkel készült és a teljes száradást követően felületkezeltük, hogy időtállóbb maradjon és tisztítható legyen. A festményt így kicsavart, enyhén nedves (nem vizes) törlőkendővel áttörölheted, portalaníthatod.