Barion Pixel

Tájkép festmények

Válaszd a kedvenc helyed festmény formában. Legyen az a Balaton, tengerpart vagy a francia levendulamezők.

Kézzel festett tájképek

Tájképek festése a legmegnyugtatóbb téma, amit választhatunk. Egy-egy szép tájkép inspiráció mindig van a gondolatainkban, amit szívesen megfestünk, amikor nyílik rá alkalom. Bármerre járunk éppen a legszebb tájképek mindig az emlékezetünkben maradnak. Nem véletlen így, hogy talán a legtöbb festményt a tájképek kategóriában találod. Az egyik kedvenc témánk a Balatoni táj.. Legszívesebben minden szegletéből lefestenénk a Balcsit, és akkor sem unnánk el, ha más témához nem is nyúlhatnánk. Imádjuk kikeverni a jellegzetes csodás zöldeskék színeit, a habokat szelő vitorlásokat, megrajzolni az ikonikus partmenti helyeket.

Nyaralások emléke a falon

A külföldi nyaralások emlékeiből készült festmények között is találsz izgalmas vagy éppen nosztalgikus hangvételű faliképeket. Legyél akár a görög tengerpart rajongója vagy bolondulj a provance-i levendulamezőkért, alpesi tájakért, esetleg szívesen emlékeznél vissza a horvátországi, karibi nyaralásra találsz nálunk róla festményt. Ha nosztalgikus hangulatú ajándékot keresel akár a nagyszüleidnek az alföldi tanya tájképeink jó választás lehet.

Természetrajongók figyelmébe is ajánljuk

Természet kedvelőként, ha nem egy jellegzetes tájat keresel, hanem csak egy impressziót szeretnél viszontlátni a faladon festményként, akkor ajánljuk figyelmedbe a tavaszi cseresznyefa, virágzó fa, őszi tájképünket vagy a vízesés olajfestményünket. Jelenleg készülőben van egy erdei tájkép, amit a Kék túra ösvényein megtett kilométerek inspiráltak és egy alpesi táj, amit az idei ausztriai kirándulásunk alatt megismert hegycsúcsok, gleccsertavak és kristálytiszta vizű patakok inspiráltak.

A képek olajfestékkel vagy akrilfestékkel készültek, a pontos információt megtalálod mindig az adott festmény oldalán. Sajnos a fotók nem mindig adják vissza, hogy milyen csodálatos színei vannak egy-egy képnek. A visszajelzések mindig arról tanúskodnak, hogy: „Sokkal szebb mint a fotón volt! – aminek mindig nagyon örülünk. Ha esetleg lehetőséged van rá, hogy ellátogass hozzánk, szívesen megmutatjuk a képeket személyesen, élőben is! Sok szeretettel várunk nem csak itt a webshopban!