Barion Pixel

Balatoni naplemente olajfestmény keretben

23.000 Ft

  • Egységár: 23.000 Ft/db
  • Mérete: 35 x 45 cm kerettel együtt
  • Keret: fa keret
  • Festőlap: farost
  • Festék: olaj
  • Közvetlenül a falra akasztható

Készleten

Leírás

Balatoni naplemente olajfestmény keretben

Olyan békés hangulatot áraszt mikor a Badacsonyi hegyvonulat mögött lebukó nap narancsos lilára festi az égboltot. Az öreg kapitányok ebből az égi festményből, és sajgó izületeikből tudják, hogy másnap is szél várható, és a hajók ismét felvonhatják majd vitorláikat. A parton andalogva pedig hallgathatjuk a békakórus kuruttyoló szerenádját, és a lágyan hullamzó víz halk csobogogását amint megtörik az útmenti nagy köveken. Ha Te is szereted ezt a balatoni varázst, akkor ennek a képnek a faladon a helye:)

Készítette: Rajczi József

Hasznos tudnivalók

A Balatoni naplemente olajfestmény farostra készült, és fehérre pácolt fa keretben helyeztem el, akasztót is szerltem rá, így amikor megérkezik hozzád azonnal kihelyezheted a faladra.

Balatoni naplemente olajfestmény keretben

Rendelésedet kérheted kiszállítással vagy személyes átvétellel. Kiszállítás esetén gondosan, kartonba csomagoljuk. Rendelés előtt a festmény méreteit mérd fel a kihelyezni kíván falra, hogy ne legyen túl nagy vagy túl kicsi, amikor ki szeretnéd akasztani. Ha más méretben szeretnéd, küldd el nekünk emailben a kívánt méretet és hogy lenne e kedvünk újra megfesteni. 🙂 Fontos tudnod, hogy a kép szabad kézzel készült, így teljesen ugyanazt a végeredményt nem tudjuk garantálni, apró eltérések lehetnek, de mindenképpen nagyon hasonló lesz.

A festmény olajlfestékkel készült és a teljes száradást követően felületkezeltük, hogy időtállóbb maradjon és tisztítható legyen. A festményt így kicsavart, enyhén nedves (nem vizes) törlőkendővel áttörölheted, portalaníthatod.

Ha tetszik a Balatoni naplemente, akkor vess egy pillantást a többi tájkép festményre is!

Érdekelhetnek még…