Barion Pixel

Liliom festmény

24.500 Ft

  • Egységár: 24.500 Ft/db
  • Mérete: 45 x 45 cm
  • Keret: fehér fa keretben
  • Festőlap: farost
  • Festék: akrilfesték
  • Közvetlenül a falra akasztható

Készleten

Leírás

Liliom festmény

A liliom gyerekkorom óta az egyik kedvenc virágom a pipacs és az ibolya mellett. Talán a nagymamám kertjében kedveltem meg, ahol volt egy kisebb virágoskert sokféle liliommal. Imádtam a bódító illatát és a felnőttek éppen az illata miatt kitesékeltek mindig a virágoskertből, ugyanis intenzíven mérgező. A liliom szerintem a virágok királynője. Mostmár az én kertemben is sokféle nő. Mindegy milyen fajta, mindegyiket szertem, legyen az tigrisliliom, királyliliom, fáklya- vagy korbácsliliom.  Már régóta szerettem volna megfesteni is a szépségét, de sokáig túl nagy kihívásnak éreztem, hogy visszadjam a robosztus szirmait, élénk színeit. Talán ezért is készült el ez a virágos festmény rekord lassúsággal, összesen 1 év alatt.

A liliom festmény tehát egy virágos, akrilfestékkel készült alkotásom, amely a nyár és az élet üzenetét hordozza. A festmény középpontjában egy liliomcsokor áll.  A virágok egy áttetsző üvegvázában vannak, amely további dimenziót ad a képnek. A liliomok a magenta árnyalataiban tündökölnek, ami egyben a kép fő színe is. Az egész kompozíció rendkívül élénk és ragyogó.

Ha tetszik ez a kép, akkor érdemes megtekintened a Tulipánok akril festmény -t, és a Virágos festményeket, azt gondolom, hogy azok is tetszeni fognak.

Készítette: Bagoly Krisztina

Hasznos tudnivalók

A Liliom festmény falikép farostra készült és be is kereteztük Neked. Akasztót is szereltünk rá, így azonnal kiakaszthatod a faladra.

Rendelésedet kérheted kiszállítással vagy személyes átvétellel. Kiszállítás esetén gondosan, kartonba csomagoljuk. Rendelés előtt a festmény méreteit mérd fel a kihelyezni kíván falra, hogy ne legyen túl nagy vagy túl kicsi, amikor ki szeretnéd akasztani. Ha más méretben szeretnéd, küldd el nekünk emailben a kívánt méretet és hogy lenne e kedvünk újra megfesteni. Fontos tudnod, hogy a kép szabad kézzel készült, így teljesen ugyanazt a végeredményt újrafestés esetén nem tudjuk garantálni, apró eltérések lehetnek, de mindenképpen nagyon hasonló lesz.

Az eladó festmény akrilfestékkel készült és a teljes száradást követően felületkezeltük, hogy időtállóbb maradjon és tisztítható legyen. A festményt így kicsavart, enyhén nedves (nem vizes) törlőkendővel áttörölheted, portalaníthatod.

Érdekelhetnek még…