Barion Pixel

Alföldi tanya festmény

23.000 Ft

  • Egységár: 23.000 Ft/db
  • Mérete: 35 x 45 cm (kerettel együtt)
  • Keret: barnára pácolt fa keretben
  • Festőlap: farost
  • Festék: olajfesték
  • Közvetlenül a falra akasztható

Készleten

Leírás

Alföldi tanya olajfestmény

Az erdőszéli tanyavilág, a természet ölelésében. A festmény középpontjában egy hagyományos tanya áll fehérre meszelt falakkal. Megnyugtató, ugyanakkor harsogóan élettel teli a sok bokor és a fák, virágok, gyógynövények amelyek az épület körül nőnek, és amely az egész képet beborítja. Ha szereted a vidék szépségét, akkor ez a festmény Neked szól, és érdemes lenne kitenned a szobád falára.

Ha szereted a természetet, érdemes megnézned a többi Tájkép festményt is.

 

Készítette: Bagoly Krisztina hobbi festő

Hasznos tudnivalók

Az Alföldi tanya tájkép farostra készült és be is kereteztük Neked. Akasztót is szereltünk rá, így azonnal kiakaszthatod a faladra.

Alföldi tanya olajfestmény keretben

Alföldi tanya olajfestmény keretben

Rendelésedet kérheted kiszállítással vagy személyes átvétellel. Kiszállítás esetén gondosan, kartonba csomagoljuk. Rendelés előtt a festmény méreteit mérd fel a kihelyezni kíván falra, hogy ne legyen túl nagy vagy túl kicsi, amikor ki szeretnéd akasztani. Ha más méretben szeretnéd, küldd el nekünk emailben a kívánt méretet és hogy lenne e kedvünk újra megfesteni. Fontos tudnod, hogy a kép szabad kézzel készült, így teljesen ugyanazt a végeredményt újrafestés esetén nem tudjuk garantálni, apró eltérések lehetnek, de mindenképpen nagyon hasonló lesz.

Az eladó festmény olajfestékkel készült és a teljes száradást követően felületkezeltük, hogy időtállóbb maradjon és tisztítható legyen. A festményt így kicsavart, enyhén nedves (nem vizes) törlőkendővel áttörölheted, portalaníthatod.

Érdekelhetnek még…