Barion Pixel

Buddha festmény

17.000 Ft

  • Egységár: 17.000 Ft/db
  • Mérete: 38 x 46 cm
  • Keret: nem szükséges
  • Festőlap: rámára feszített vászon
  • Festék: akril, metál médium, 3D struktúra paszta
  • Közvetlenül a falra akasztható

Leírás

Buddha akrilfestmény

Gondolkodó Buddha akril festmény, ami metál médiummmal és a 3D hatást nyújtó struktúra pasztával készült. A képet rámára feszített vászonra készítettem, így keretezés nélkül kiakaszthatod a falra. A festmény szabadkézzel készült. Megkapó hangulatú falikép, ami minimalista berendezéshez vagy keleti enteriőrben érvényesül szerintem igazán. Buddhát szerintem nem lehet keretek közé szorítani, ezért választottam alapul a rámára feszített vásznat, melynek mélysége 1,5 cm, így picit ki is emelkedik a falról. Remélem sok inspirációs pillanatot okoz majd a tulajdonosának. 

Készítette: Bagoly Krisztina

Buddha falikép eladó festmény

Hasznos tudnivalók

A rámára feszített vászonra készült, keretezni nem szükséges. Akasztót is szereltünk rá, így azonnal kiakaszthatod a faladra.

Rendelésedet kérheted kiszállítással vagy személyes átvétellel. Kiszállítás esetén gondosan, kartonba csomagoljuk. Rendelés előtt a festmény méreteit mérd fel a kihelyezni kíván falra, hogy ne legyen túl nagy vagy túl kicsi, amikor ki szeretnéd akasztani. Ha más méretben szeretnéd, küldd el nekünk emailben a kívánt méretet és hogy lenne e kedvünk újra megfesteni.  Fontos tudnod, hogy a kép szabad kézzel készült, így teljesen ugyanazt a végeredményt újrafestés esetén nem tudjuk garantálni, apró eltérések lehetnek, de mindenképpen nagyon hasonló lesz.

Az eladó festmény akrilfestékkel készült és a teljes száradást követően felületkezeltük, hogy időtállóbb maradjon és tisztítható legyen. A festményt így kicsavart, enyhén nedves (nem vizes) törlőkendővel áttörölheted, portalaníthatod.

Érdekelhetnek még…