Barion Pixel

Erdei angyalka festmény keretben

19.000 Ft

  • Egységár: 19.000 Ft/db
  • Mérete: 45 x 35 cm
  • Keret: fa keret
  • Festőlap: farost
  • Festék: akril
  • Közvetlenül a falra akasztható

Készleten

Leírás

Erdei angyalka festmény

Az erdei angyalka festmény egy misztikus és varázslatos alkotás, amely az erdők varázsát és a természet szentségét ábrázolja. A festményen egy angyali alak látható, aki az erdőben ül és a természet körülvett. Az angyali alakot gyakran ábrázolják a természet szépségét és misztikumát kifejező jelmezekben, és gyakran fényes és ragyogó fény övezi. Remélem a belőle áradó energia, támogatás, szeretet téged is feltölt majd, mikor kiakasztod ezt a festményt szobád falára.

Készítette: Bagoly Krisztina

Hasznos tudnivalók

Erdei angyalka eladó festmény farostra készült, és barnára pácolt fa keretben helyeztem el, így amikor megérkezik hozzád, akár azonnal, közvetlenül is kihelyezheted a faladra.

Rendelésedet kérheted kiszállítással vagy személyes átvétellel. Kiszállítás esetén gondosan, kartonba csomagoljuk. Rendelés előtt a festmény méreteit mérd fel a kihelyezni kíván falra, hogy ne legyen túl nagy vagy túl kicsi, amikor ki szeretnéd akasztani. Ha más méretben szeretnéd, küldd el nekünk emailben a kívánt méretet és hogy lenne e kedvünk újra megfesteni. 🙂 Fontos tudnod, hogy a kép szabad kézzel készült, így teljesen ugyanazt a végeredményt nem tudjuk garantálni, apró eltérések lehetnek, de mindenképpen nagyon hasonló lesz.

A festmény akrilfestékkel készült és a teljes száradást követően felületkezeltük, hogy időtállóbb maradjon és tisztítható legyen. A festményt így kicsavart, enyhén nedves (nem vizes) törlőkendővel áttörölheted, portalaníthatod.

Ha szereted az angyalokat, akkor nézd meg ezt képünket is => Angyal festmény

Érdekelhetnek még…