Barion Pixel

Csónakház akrilfestmény – utánrendelhető

29.000 Ft

  • Egységár: 29.000 Ft/db
  • Utánrendelhető akril festmény
  • Elkészülési idő: 3 hét
  • Mérete: 42 x 52 cm
  • Keret: díszített fa keret
  • Festőlap: farost
  • Festék: akril
  • Közvetlenül a falra akasztható

Leírás

Csónakház akrilfestmény faroston

A csónakház festményünk már elkelt, de utánrendelheted és körülbelül 3 hét alatt megfestjük neked. Az elkészült képről fotót küldünk, és ha tetszik, akkor döntésed alapján véglelegesítheted a rendelésedet vagy le is mondhatod. 

A már elkelt csónakház festményeinknek a történetét itt olvashatod: 
Csónakház képeinket közösen készítettük. Egy forró nyári napon kezdtük el őket 2 példányban. Minden egyes részletét átjárta a forró napsütés, ahogy megcsillan a cserepeken és a tenger fodrozodó hullámain. A távolban sirályok halásznak, mi pedig azon gondolkodunk, hogy kievezzünk-e a vízre vagy inkább napozzunk a fövenyen. 🙂 Bárhogy is döntsünk, ez a kép az önfeledt tengerparti nyaralás emlékét örzi számunkra. Szinte életre kel a kép, a csónakház és a csónak, ahogy lesétálunk mellette a falépcsőn a homokos partra. Tarts te is velünk! 

Készítette: Rajczi József és Bagoly Krisztina

Hasznos tudnivalók

A festmény farostra készült, és be is kereteztük neked. Akasztót is szereltünk rá, így azonnal kiakaszthatod a faladra.

Rendelésedet kérheted kiszállítással vagy személyes átvétellel. Kiszállítás esetén gondosan, kartonba csomagoljuk. Rendelés előtt a festmény méreteit mérd fel a kihelyezni kíván falra, hogy ne legyen túl nagy vagy túl kicsi, amikor ki szeretnéd akasztani. Ha más méretben szeretnéd, küldd el nekünk emailben a kívánt méretet és hogy lenne e kedvünk újra megfesteni. Fontos tudnod, hogy a kép szabad kézzel készült, így teljesen ugyanazt a végeredményt nem tudjuk garantálni, apró eltérések lehetnek, de mindenképpen nagyon hasonló lesz.

A festmény akrilfestékkel készült és a teljes száradást követően felületkezeltük, hogy időtállóbb maradjon és tisztítható legyen. A festményt így kicsavart, enyhén nedves (nem vizes) törlőkendővel áttörölheted, portalaníthatod.