Barion Pixel

Léghajó a Balaton felett olajfestmény

23.000 Ft

  • Egységár: 23.000 Ft/db
  • Mérete: 35 x 45 cm (kerettel együtt)
  • Keret: fa keretben
  • Festőlap: farost
  • Festék: olajfesték
  • Közvetlenül a falra akasztható

Válaszd ki a keret színét!

Leírás

Léghajó a Balaton felett olajfestmény keretben

A Szent György-hegy a tanúhegyek királya, ahogy mondani szokták. És ezzel teljesen egyetértek, mert fantasztikus panoráma nyílik innen. Látni a Badacsonyt, a Káli medence lankáit és a Balatont. Még szebb hajnalban az aranyóra idejében, amikor minden ködben úszik vagy naplementében. Nem könnyű túra felmászni a tetejére, de minden lépést megér, mert ha egyszer valaki fent éli meg ezeket a csodálatos pillanatokat, akkor biztosan vissza fog vágyni ide. Legalábbis rám ilyen hatással volt. Bármikor szívesen ellátogatnék ide, és üldögélnék egy kicsit ezen a padon.
Ha szereted a természet szépségét, és a történelmi várakat, akkor ennek a festmények a faladon helye.

Ha tetszik ez a kép, érdemes megnézned a többi Tájkép festményt is, például a Balatoni stég naplementében és a Balatoni napfelkelte a kikötőben című képeink is talán tetszeni fognak.

Készítette: Bagoly Krisztina hobbi festő

Hasznos tudnivalók

Az olajfestmény farostra készült és be is kereteztük Neked. Akasztót is szereltünk rá, így azonnal kiakaszthatod a faladra.

Léghajó a Balaton felett falikép

Rendelésedet kérheted kiszállítással vagy személyes átvétellel. Kiszállítás esetén gondosan, kartonba csomagoljuk. Rendelés előtt a festmény méreteit mérd fel a kihelyezni kíván falra, hogy ne legyen túl nagy vagy túl kicsi, amikor ki szeretnéd akasztani. Ha más méretben szeretnéd, küldd el nekünk emailben a kívánt méretet és hogy lenne e kedvünk újra megfesteni. Fontos tudnod, hogy a kép szabad kézzel készült, így teljesen ugyanazt a végeredményt újrafestés esetén nem tudjuk garantálni, apró eltérések lehetnek, de mindenképpen nagyon hasonló lesz.

Az eladó festmény olajfestékkel készült és a teljes száradást követően felületkezeljük, hogy időtállóbb maradjon és tisztítható legyen. A festményt így kicsavart, enyhén nedves (nem vizes) törlőkendővel áttörölheted, portalaníthatod.

További információk

Szín:

Középbarna – dió, Sötétbarna – poliszander

Színek

kék, sárga, rózsaszín

Méret

35×45

Anyag

olajfesték, farost festőlap

Érdekelhetnek még…