Barion Pixel

Nyereményjáték szabályzat

ADVENTI RAJZPÁLYÁZAT

Nyereményjáték szabályzat az “Adventi rajzpályázat”  elnevezésű játékhoz

Festőklub – 2020.12.02.

 

  1. A JÁTÉK SZERVEZŐJE

A nyereményjáték (a továbbiakban ”Játék”) szervezője a Festőklub – Bagoly Krisztina ev. (a továbbiakban ”Szervező”). Ezt a nyereményjátékot semmilyen módon nem szponzorálja, nem támogatja, nem adminisztrálja a Facebook, és nem is kapcsolódik hozzá. A játékban való részvétellel Ön megerősíti, hogy elolvasta a játékszabályzatot.

  1. A JÁTÉK IDŐTARTAMA

A Játék 2020. december 02. napján 15 óra 00 perctől 2020. december 15. napján  15 óra 00 percig tart.

  1. A JÁTÉKBAN TÖRTÉNŐ RÉSZVÉTEL FELTÉTELEI

A Játékban 18. életévüket betöltött természetes személyek (a továbbiakban ”Játékos”) vehetnek részt, kivéve a Szervező a Polgári Törvénykönyvről szóló 2013. évi V. törvény 8:1. § (1) bekezdés 1 pontjában meghatározott közeli hozzátartozói.

  1. A JÁTÉK LEÍRÁSA

A Játékban történő részvételhez a Játékosnak a Festőklub Facebook oldalán: https://www.facebook.com/festmenyneked

oldalon, a játékot 2020.12.02-án 15.00-kor elindító képes bejegyzést like-olnia (kedvelnie) kell és alá hozzászólásában közzé kell tennie a házi kedvencéről készült saját készítésű rajzot, amivel részt szeretne venni a játékban.

Valamennyi hozzászólásként feltöltött saját alkotás részt vesz a játékban, azonban egy Játékos csak egyszer vagyis egy fotó feltöltésével vehet részt a játékban

–> Vissza a Facebookra a játékhoz!

  1. Nyertes megállapítása

5.1. Szervező a Játék időtartama alatt érkezett hozzászólások közül  3 (három) tagú sorsolási bizottság (a továbbiakban: ”Sorsolási Bizottság”) jelenlétében megszámolja a feltöltött alkotásokra érkezett likokat és a legtöbb like-ot szerzett saját alkotás kerül megállapításra nyertesként.

  • 2020. december 15. napján 15 óra 00 perckor 1 db nyertest, illetve egy tartaléknyertest állapít meg.

5.2. A sorsolás vagyis a nyertes megállapításának  helyszíne 2020. december 02-án a Szervező székhelye (cím: 1116 Budapest, Szabadharcosok útja 13.). A sorsoláson jelen lévő Sorsolási Bizottság tagjait a Szervező választja ki. A Sorsolási Bizottság biztosítja a sorsolás játékszabályzatnak megfelelő lebonyolítását, illetve a jegyzőkönyvben rögzíti a sorsolás menetét, így különösen a sorsolás időpontját, a kisorsolt nyereményt, a nyertes Játékos nevét, illetőleg a tartaléknyertes Játékos nevét.

5.3. A nyerteseket a Szervező 2020. december 15. napján Facebook üzenet formájában értesíti. A nyeremény “Elefántok” című festményt nyertes csomagküldés útján kapja meg. A nyereményt a Szervező a nyertes jelentkezésétől számított további 30 napon belül próbálja meg kézbesíteni. Amennyiben a nyertes határidőben nem jelentkezik a nyereményért, vagy sikertelen a kézbesítés, úgy a soron következő tartaléknyertes válik jogosulttá a nyereményre. A tartaléknyertesre az előbbi értesítési és nyereményátadási szabályok az irányadóak, azzal, hogy az értesítésére a nyertes jelentkezésére illetve a kézbesítés megkísérlésére nyitva álló határidő elteltét követő napon belül kerül sor.

5.4. A Szervező a nyertes nevét (teljes név + város megjelölésével) a https://festoklub.hu honlapon, és Facebook oldalán: https://www.facebook.com/festmenyneked közzé teheti a sorsolást követően, amennyiben ezt a nyertes jóváhagyja. A közzétételt megelőzően a Szervező a Nyertestől erre Facebook üzenet formájában engedélyt kér.

  1. NYEREMÉNY

1 db “Elefántok” című akrilfestmény, mérete: 60×40 cm, feszített vászonra készítve. Értéke: 15.000 Ft

  1. ADÓZÁS ÉS KÖLTSÉGEK

Nyereménytárgyat terhelő adófizetési kötelezettséget a Szervező viseli. Szervezőt a Nyeremény fentiek szerinti átadásán és adókötelezettségének rendezésén kívül a nyereménytárggyal kapcsolatban további kötelezettség nem terheli.

A Nyeremény kézbesítésével járó futárköltséget, postaköltséget szintén a Szervező viseli.

Festőklub – 2020.12.02.