Barion Pixel

A három kerületet is érintő Váci út Budapest egyik fontos útvonala, lényegében a főváros ütőereként is jellemezhető. A 12 km hosszú sugárút gazdasági szempontból sem elhanyagolható, hiszen környezetében számos vállalat központja és irodaház található.

Kiemelt terepen

Egy település vagy város főutcája komoly jelentőséggel bír. Jellemzően itt összpontosulnak ugyanis a különböző szolgáltatók, üzletek és minden fontosabb épület. Budapest esetén persze nem lehet egyértelműen kijelölni egyetlen főutcát, hiszen akár egy kerületen belül is több fontos csomópont és útvonal említhető meg. A Váci út azonban mindenképpen fontos hivatkozási alap.

A IV., VI. és XIII. kerületet is érintő forgalmas útszakasz a klasszikus értelemben vett belvárostól, vagyis a Nyugati tértől egészen Budapest határáig húzódik, ennek megfelelően pedig rendkívül fontos összekötő szerepet tölt be. Ezzel pedig a gazdasági jelentőség is együtt jár, hiszen a kedvező elhelyezkedés számos vállalkozás számára vonzó lehetőség. Ennek megfelelően a sugárút mentén számos különféle irodaház is található. Az In-Management Budapest Váci út címszó alatt szintén sok opció érhető el.

In management, irodák cégeknek

Központok városszerte

A Budapest Váci út lényegében külön fogalomnak számít a főváros gazdaságának vonatkozásában, hiszen az utóbbi évtizedekben konkrét üzleti központok épültek ki az út mentén. Ez elsősorban a XIII. kerületi szakaszra igaz, hiszen itt sorra jelentek meg a modern irodaházak, komplett gazdasági szigetek, melyek a mai napig is bővülnek és sok cégnek kínálnak korszerű irodákat és ehhez kapcsolódó megoldásokat. A Budapest Váci út azonban nem csupán ezt jelenti, hiszen az összkép jóval sokszínűbb.

A város szívéből kifelé haladva is hosszan kanyargó út mentén régebbi építésű, de megjelenésükben modern és funkciójukban abszolút megfelelő kiadó irodákat és irodaházakat is találhatunk. Ezek jellemzően árfekvésükben is kedvezőbb feltételeket kínálnak, megközelítésük pedig – köszönhetően a Váci útnak – egyáltalán nem bonyolult, a belvárosból és a környező településekről is egyszerűen megoldható. Ha azonban a belsőbb részeken keresünk élhető opciót, a Budapest Váci út 19. szám alatti Panorama House lehet az ideális jelölt.

A gazdaság ütőerében

A Budapest Váci út 19. szám alatt található Panoráma Ház nagyjából 4.000 négyzetmétert kitevő bérleményei a belvároshoz közel helyezkednek el. Ennek megfelelően a közlekedési lehetőségek tekintetében is abszolút kiemelkedő helyszínről beszélhetünk, hiszen tömegközlekedéssel és autóval egyaránt egyszerűen megközelíthetők az épületben található irodák. Ez a fajta centrális pozíció pedig valóban azt jelenti, hogy cégünk központja a tényleges gazdasági ütőérben helyezkedik el.

A Budapest Váci út forgatagában persze számos hasonló opció áll a bérlők rendelkezésére, ám érdemes az ilyen, költséghatékonyabb opciókat is mérlegelni. Egy cég számára az irodabérlés folyamatos kiadást jelent, így mindenképpen fontos mélységeiben is körbejárni a kérdést a bérleti szerződés aláírása előtt. A Váci út lényegében az összes pontján tartogat valamilyen kedvező lehetőséget ám tény, hogy a közvetlen belváros közelsége még ettől is többet képes adni.