Barion Pixel

Búzamező nagy méretű olajfestmény 60×80 cm

39.000 Ft

  • Egységár: 39.000 Ft/db
  • Mérete: 80 x 60 cm
  • Keret: sötétbarna fakeret
  • Festőlap: farost
  • Festék: olaj
  • Közvetlenül a falra akasztható

Leírás

Búzamező – Van Gogh nyomában olajfestmény – utánrendelhető

A kép mérete: 80×60 cm

Van Gogh a kedvenc, legcsodáltabb festőművészem. Szinte mindig, ott vagyok, ha kiállítás nyílik műveiből, vagy film kerül vetítésre életéről. Igazi őrült-zseni volt és kis híján feledésbe merült. Szerencsére nem így történt, hanem elismert festő lett, és művei vagyonokért cserélnek gazdát. Bár csak halála után.  Egyedi látásmódja volt, amihez egyedi technikát, ábrázolásmódot fejlesztett ki. Nem fotórealisztikus ábrázolást alkalmazott, hanem benyomásokat, érzéseket közvetít. Képeit szemlélve elveszhetünk a részletekbe, jelen esetben a gomolygó felhőkben, a hullámzó búzamezőkben, és bokrokban. Örömmel, és sokáig nézem alkotásait. Azt mondják hogy csak akkor nézel meg egy képet igazán amikor megfested. Én megtettem. Megnéztem és megfestettem. Azonban ez a kép nem másolat. Igyekszem minden képembe belefesteni a saját látásmódomat, érzéseimet, benyomásaimat, gondolataimat, hangulatomat. Fogadd hát szeretettel, és vidd haza ha tetszik a Búzamezők – Van Gogh nyomában című képemet.

Készítette: Bagoly Krisztina

 

Hasznos tudnivalók

A festmény farostra készült, ami keményebb és ellenállóbb, mint a sima vászon. A képet sötétbarna fakeretben helyeztem el.  A festmény akasztóval érkezik meg hozzád, hogy rögtön kifüggeszthesd a faladra.

Rendelésedet kérheted kiszállítással vagy személyes átvétellel. Kiszállítás esetén gondosan, kartonba csomagoljuk. Rendelés előtt a festmény méreteit mérd fel a kihelyezni kíván falra, hogy ne legyen túl nagy vagy túl kicsi, amikor ki szeretnéd akasztani. Ha más méretben szeretnéd, küldd el nekünk emailben a kívánt méretet és hogy lenne e kedvünk újra megfesteni. Fontos tudnod, hogy a kép szabad kézzel készült, így teljesen ugyanazt a végeredményt nem tudjuk garantálni, apró eltérések lehetnek, de mindenképpen nagyon hasonló lesz.

A festmény olajfestékkel készült és a teljes száradást követően felületkezeltük, hogy időtállóbb maradjon és tisztítható legyen. A festményt így alaposan kicsavart, enyhén nedves (nem vizes) törlőkendővel áttörölheted, portalaníthatod.