Barion Pixel

Buddha völgy festmény

17.000 Ft

  • Egységár: 17.000 Ft/db
  • Mérete: 33 x 43 cm
  • Keret: barnára pácolt fa keretben
  • Festőlap: farost
  • Festék: akril, metál médium
  • Közvetlenül a falra akasztható

Leírás

Buddha völgy akrilfestmény

Buddha völgy akril festmény, akrilfestékkel és arany hatású metálfestékkel készült. A képet be is kereteztük barnára pácolt fa keretbenm így közvetlenül kiakaszthatod a falra.  Harmóniát árasztó falikép, ami szerintem nappaliba, de dolgozószobába is kiválóan illik. Szeretném hinni, hogy a világ egy eldugott szegletében létezik egy ilyen csodahely. Szívesen sétálnék fel a lépcsőkön a hatalmas Buddha szobrok között a kristály tiszta vízü vízeséshez. Remélem sok inspirációs pillanatot okoz majd a tulajdonosának. 

Készítette: Bagoly Krisztina

Buddha völgy falikép keretben

Hasznos tudnivalók

A falikép farostra készült és be is kereteztük Neked. Akasztót is szereltünk rá, így azonnal kiakaszthatod a faladra.

Rendelésedet kérheted kiszállítással vagy személyes átvétellel. Kiszállítás esetén gondosan, kartonba csomagoljuk. Rendelés előtt a festmény méreteit mérd fel a kihelyezni kíván falra, hogy ne legyen túl nagy vagy túl kicsi, amikor ki szeretnéd akasztani. Ha más méretben szeretnéd, küldd el nekünk emailben a kívánt méretet és hogy lenne e kedvünk újra megfesteni. Fontos tudnod, hogy a kép szabad kézzel készült, így teljesen ugyanazt a végeredményt újrafestés esetén nem tudjuk garantálni, apró eltérések lehetnek, de mindenképpen nagyon hasonló lesz.

Az eladó festmény akrilfestékkel készült és a teljes száradást követően felületkezeltük, hogy időtállóbb maradjon és tisztítható legyen. A festményt így kicsavart, enyhén nedves (nem vizes) törlőkendővel áttörölheted, portalaníthatod.

Érdekelhetnek még…