Barion Pixel

Csók – Gustav Klimt nyomában akrilfestmény

19.000 Ft

  • Egységár: 19.000 Ft/db
  • Mérete: 49.5 x 49.5 cm
  • Keret: pácolt vastag fakeret, poliszander sötétbarna páccal
  • Festőlap: farost
  • Festék: akril, arany füstfólia
  • Közvetlenül a falra akasztható

Leírás

Klimt képei különlegesek. Mint szecessziós festő a geometrikus formákkal, és az arany médiumok alkalmazásával egyedülálló képeket alkotott. Magam is szeretem aprólékosan kidolgozni a témákat minden kis részletre odafigyelve. Klimt azonban túlmutat az aprólékos kidolgozáson a különféle anyagok használatával. Nagyon inspriáló volt megalkotni ezt a képet. Nem volt célom másolni a művet, saját formákat és mintákat is alkalmaztam, amit a csók téma számomra megihletett. 

Készítette: Rajczi József

 

Hasznos tudnivalók

A festmény farostra készült, ami keményebb és ellenállóbb, mint a sima vászon. A kép vastag, súlyos, sötétbarnára pácolt fakeretben helyeztem el. Szerintem az aranyozott ábrázolást kiemeli és hangsúlyossá teszi a komolyabb keret. A festmény akasztóval érkezik meg hozzád, hogy rögtön kifüggeszthesd a faladra.

Rendelésedet kérheted kiszállítással vagy személyes átvétellel. Kiszállítás esetén gondosan, kartonba csomagoljuk. Rendelés előtt a festmény méreteit mérd fel a kihelyezni kíván falra, hogy ne legyen túl nagy vagy túl kicsi, amikor ki szeretnéd akasztani. Ha más méretben szeretnéd, küldd el nekünk emailben a kívánt méretet és hogy lenne e kedvünk újra megfesteni. Fontos tudnod, hogy a kép szabad kézzel készült, így teljesen ugyanazt a végeredményt nem tudjuk garantálni, apró eltérések lehetnek, de mindenképpen nagyon hasonló lesz.

A festmény akrilfestékkel készült és a teljes száradást követően felületkezeltük, hogy időtállóbb maradjon és tisztítható legyen. A festményt így alaposan kicsavart, enyhén nedves (nem vizes) törlőkendővel áttörölheted, portalaníthatod.