Barion Pixel

Balerina olajfestmény – Afremov nyomában

25.000 Ft

  • Egységár: 25.000 Ft/db
  • Mérete: 30 x 40 cm
  • Keret: nincs, de keretezni szükséges. Kérés alapján keret kérhető, a keret árát a kép ára nem tartalmazza.
  • Festőlap: faros
  • Festék: olaj

Leírás

Balerina olajfestmény – Afremov nyomában

Leonid Afremov hatására készült olajfestmény. A festkéssel alkotott formák és a vibráló színek adják mozgalmasságát. Készítette: Tajthy Gabriella

Hasznos tudnivalók A festmény farostra készült, ami keményebb és ellenálóbb, mint a sima vászon. A festmény még nincs keretezve, de egyeztetés alapján szívesen bekeretetük Neked akasztóval ellátva. A keret árát a kép ára nem tartalmazza. A leírás alatt láthatod a festményhez méretben passzoló, rendelhető kereteket.

Rendelésedet kérheted kiszállítással vagy személyes átvétellel. Kiszállítás esetén gondosan, kartonba csomagoljuk. Rendelés előtt a festmény méreteit mérd fel a kihelyezni kíván falra, hogy ne legyen túl nagy vagy túl kicsi, amikor ki szeretnéd akasztani. Ha más méretben szeretnéd, küldd el nekünk emailben a kívánt méretet és hogy lenne e kedvünk újra megfesteni.  Fontos tudnod, hogy a kép szabad kézzel készült, így teljesen ugyanazt a végeredményt nem tudjuk garantálni, apró eltérések lehetnek, de mindenképpen nagyon hasonló lesz. A festmény olajfestékkel készült és a teljes száradást követően időtálló és tisztítható. A festményt így kicsavart, enyhén nedves (nem vizes) törlőkendővel áttörölheted, portalaníthatod.