Barion Pixel

Levendula szüret kalapban olajfestmény keretben

23.000 Ft

  • Egységár: 23.000 Ft/db
  • Mérete: 35 x 45 cm kerettel együtt
  • Keret: fa keret – fehér vagy barna
  • Festőlap: farost
  • Festék: olaj
  • Közvetlenül a falra akasztható

Készleten

Leírás

Levendula szüret kalapban olajfestmény keretben

A júniusi levendula virágzás számomra kihagyhatatlan. Minden évben legalább egy levendulamezőre biztosan ellátogatunk a családdal. Imádjuk a színeit, az illatát és a csodavilággá változott tájat. A Kevélyhegyi Levendulamező a kedvencünk, ami idén az átlagosnál is szebb volt. Fantasztikus volt a levendulabokrok között sétálni és lecsípni egy – egy szál virágot a bokrokról, miközben a méhecskék szorgalmasan dolgoztak a virágpor begyűjtésén. Hatalmas levendulacsokrokkal tértünk haza, amiből sok dísz, illatosító készül és persze egy jókora adagot félretettünk teának és sütemények ízesítésére is. Ezt a levendulás élményt örökítettem meg ezen a festményen, ami remélem hogy neked is napfényes júniusi levendulaszüretet idézi majd vissza.

Készítette: Bagoly Krisztina

Hasznos tudnivalók

A Levendula szüret olajfestmény farostra készült, és fehérre vagy barnára pácolt fa keretben helyezem el, akasztót is szerelek rá, így amikor megérkezik hozzád azonnal kihelyezheted a faladra. A megrendeléskor a megjegyzés rovatba kérlek írd, meg, hogy milyen színű – fehér vagy barna keretben kéred.

Levendula szüret kalapban - olajfestmény fehér keretben

Rendelésedet kérheted kiszállítással vagy személyes átvétellel. Kiszállítás esetén gondosan, kartonba csomagoljuk. Rendelés előtt a festmény méreteit mérd fel a kihelyezni kíván falra, hogy ne legyen túl nagy vagy túl kicsi, amikor ki szeretnéd akasztani. Ha más méretben szeretnéd, küldd el nekünk emailben a kívánt méretet és hogy lenne e kedvünk újra megfesteni. 🙂 Fontos tudnod, hogy a kép szabad kézzel készült, így teljesen ugyanazt a végeredményt nem tudjuk garantálni, apró eltérések lehetnek, de mindenképpen nagyon hasonló lesz.

A festmény olajfestékkel készült és a teljes száradást követően felületkezeltük, hogy időtállóbb maradjon és tisztítható legyen. A festményt így kicsavart, enyhén nedves (nem vizes) törlőkendővel áttörölheted, portalaníthatod.

Ha tetszik a Levendula szüret, akkor vess egy pillantást a többi tájkép festményre is!

Érdekelhetnek még…