Barion Pixel

Virágzó fa akril festmény

15.000 Ft

  • Egységár: 15.000 Ft/db
  • Mérete: 70 x 50 cm
  • Keret: nincs
  • Festőlap: feszített vászon
  • Festék: akril
  • Közvetlenül a falra akasztható

Készleten

Leírás

Virágzó fa

Tavasz  a természet megújulása, minden évben ámulatba ejt, gyönyörködtet és inspirál. Szívderítő látvány mikor a hónapokig lecsupaszodott, álomba merült fák felébrednek és virágba borulnak. Igazi újjászületés jele a rikító virágok, melyek magukba hordozzák a későbbi, nyári gyümölcsök ígéretét. 

A szirmok szálpaszával készültek, ezáltal láthatóan és tapinthatóan emelkednek ki a vászonból. Modern hátteret festettünk a virágzó fának. Mély sötétkékből indulva, a türkizen keresztül egészen a fehérig. Fény és a sötét játéka vonzza az ember tekintetét. A megújulást és a tavasz életenergiáját viszi a szobába ahová kiakasztják.

Készítette: Bagoly Krisztina és Rajczi József

 

Hasznos tudnivalók

A festmény feszített vászonra készült, így a kép oldalai is kidolgozottak. Nem szükséges keretbe helyezned, anélkül is kifüggeszthető a faladra. Természetesen egy jól megválasztott keret minden festményt öltöztet, szóval ha szeretnéd utólag keretezheted is. 🙂

Rendelésedet kérheted kiszállítással vagy személyes átvétellel. Kiszállítás esetén gondosan, kartonba csomagoljuk. Rendelés előtt a festmény méreteit mérd fel a kihelyezni kíván falra, hogy ne legyen túl nagy vagy túl kicsi, amikor ki szeretnéd akasztani. Ha más méretben szeretnéd, küldd el nekünk emailben a kívánt méretet és hogy lenne e kedvünk újra megfesteni. 🙂 Fontos tudnod, hogy a kép szabad kézzel készült, így teljesen ugyanazt a végeredményt nem tudjuk garantálni, apró eltérések lehetnek, de mindenképpen nagyon hasonló lesz.

A festmény akrilfestékkel készült és a teljes száradást követően felületkezeltük, hogy időtállóbb maradjon és tisztítható legyen. A festményt így kicsavart, enyhén nedves (nem vizes) törlőkendővel áttörölheted, portalaníthatod.