Barion Pixel

Absztrakt rózsák akril festmény

9.000 Ft

  • Egységár: 9.000 Ft/db
  • Mérete: 60 x 40 cm
  • Keret: nincs
  • Festőlap: feszített vászon
  • Festék: akril
  • Közvetlenül a falra akasztható

Leírás

Absztrakt rózsák a nappalidba

Ezek az absztrakt rózsák szerintem garantáltan feldobják a nappalidat. Hatalmas virágok élénk színekkel vonzák a tekintetet. A festményt télen készítettem, amikor csak álmodozhattunk a csodás kerti vörösrózsáinkról. A képen ezért keveredik a fehér havas háttér és az emlékekben élő, élénk rózsákkal. Lendületes, elnagyolt vonalakkal készült absztrakt ábrázolása ez a rózsáknak.

Készítette: Bagoly Krisztina

 

Hasznos tudnivalók

A festmény feszített vászonra készült, így a kép oldalai is kidolgozottak. Nem szükséges keretbe helyezned, anélkül is kifüggeszthető a faladra. Természetesen egy jól megválasztott keret minden festményt öltöztet, szóval ha szeretnéd utólag keretezheted is. 🙂

Rendelésedet kérheted kiszállítással vagy személyes átvétellel. Kiszállítás esetén gondosan, kartonba csomagoljuk. Rendelés előtt a festmény méreteit mérd fel a kihelyezni kíván falra, hogy ne legyen túl nagy vagy túl kicsi, amikor ki szeretnéd akasztani. Ha más méretben szeretnéd, küldd el nekünk emailben a kívánt méretet és hogy lenne e kedvünk újra megfesteni. 🙂 Fontos tudnod, hogy a kép szabad kézzel készült, így teljesen ugyanazt a végeredményt nem tudjuk garantálni, apró eltérések lehetnek, de mindenképpen nagyon hasonló lesz.

A festmény akrilfestékkel készült és a teljes száradást követően felületkezeltük, hogy időtállóbb maradjon és tisztítható legyen. A festményt így kicsavart, enyhén nedves (nem vizes) törlőkendővel áttörölheted, portalaníthatod.