Barion Pixel

Jégmadár akril festmény

19.000 Ft

  • Egységár: 19.000 Ft/db
  • Mérete: 40 x 50 cm
  • Keret: nincs
  • Festőlap: feszített vászon
  • Festék: akril
  • Közvetlenül a falra akasztható

Elfogyott

Leírás

Jégmadár akril festmény

Türelmesen figyeli a vizet és várja, hogy lecsaphasson zsákmányára. Rögtön nagy kedvencem lett mikor megláttam, mert imádom a jégmadár színeit. A türkizkék-zöld játéka a tollazatában, csíkok és pöttyök változatossága és az a narancssárga “nadrág”  🙂

Régebben kevésbé rajongtam a madarakért, majd mikor a párom hozzám költözött és hozta magával a hullámos papagájait minden megváltozott. Megismertem Őket. Mindegyiküknek saját egyénisége van, egyedi hangon egyedi dallamot csiripelnek. Van amelyikük félős, és van köztük vakmerő, hebrencs is. Olykor veszekszenek, máskor békésen egymáshoz bújnak. Ők a színes, dalos égen járók.

Ha Te is szereted a madarakat, biztosan jó társad lesz a szobában ahová kiakasztod. Egyik szemével mindig figyel majd Rád miközben a másikkal a vizet kémleli.

 

Készítette: Rajczi József

Hasznos tudnivalók

A festmény feszített vászonra készült, így a kép oldalai is kidolgozottak. Nem szükséges keretbe helyezned, anélkül is kifüggeszthető a faladra. Természetesen egy jól megválasztott keret minden festményt öltöztet, szóval ha szeretnéd utólag keretezheted is. 🙂

Rendelésedet kérheted kiszállítással vagy személyes átvétellel. Kiszállítás esetén gondosan, kartonba csomagoljuk. Rendelés előtt a festmény méreteit mérd fel a kihelyezni kíván falra, hogy ne legyen túl nagy vagy túl kicsi, amikor ki szeretnéd akasztani. Ha más méretben szeretnéd, küldd el nekünk emailben a kívánt méretet és hogy lenne e kedvünk újra megfesteni. 🙂 Fontos tudnod, hogy a kép szabad kézzel készült, így teljesen ugyanazt a végeredményt nem tudjuk garantálni, apró eltérések lehetnek, de mindenképpen nagyon hasonló lesz.

A festmény akrilfestékkel készült és a teljes száradást követően felületkezeltük, hogy időtállóbb maradjon és tisztítható legyen. A festményt így kicsavart, enyhén nedves (nem vizes) törlőkendővel áttörölheted, portalaníthatod.