Barion Pixel

Kutya portré akril festmény

17.000 Ft

  • Egységár: 17.000 Ft/db
  • Mérete: 40 x 30 cm
  • Keret: nincs
  • Festőlap: feszített vászon
  • Festék: akril
  • Közvetlenül a falra akasztható

Készleten

Kutya portré - Border Colli

A kutya az ember legjobb barátja. Hűség és játékosság a szemeiben, ez volt ami megfogott, amikor rám nézett a szomszédból. Ez a mindig vidám Border Colli mindig örömmel fogad minket, mindegy mennyire vagyunk, dühösek, vagy fáradtak. Megihletett amikor egy napsütéses nyári napon ücsörgött a buja, zöld fűben. Ezt a fáradhatatlan szeretetgombócot szerettem volna megörökíteni. Talán egy kutyabarát szívesen örökbe fogadja.

Készítette: Rajczi József

 

Hasznos tudnivalók

A festmény feszített vászonra készült, így a kép oldalai is kidolgozottak. Nem szükséges keretbe helyezned, anélkül is kifüggeszthető a faladra. Természetesen egy jól megválasztott keret minden festményt öltöztet, szóval ha szeretnéd utólag keretezheted is.

Rendelésedet kérheted kiszállítással vagy személyes átvétellel. Kiszállítás esetén gondosan, kartonba csomagoljuk. Rendelés előtt a festmény méreteit mérd fel a kihelyezni kíván falra, hogy ne legyen túl nagy vagy túl kicsi, amikor ki szeretnéd akasztani. Ha más méretben szeretnéd, küldd el nekünk emailben a kívánt méretet és hogy lenne e kedvünk újra megfesteni. Fontos tudnod, hogy a kép szabad kézzel készült, így teljesen ugyanazt a végeredményt nem tudjuk garantálni, apró eltérések lehetnek, de mindenképpen nagyon hasonló lesz.

A festmény akrilfestékkel készült és a teljes száradást követően felületkezeltük, hogy időtállóbb maradjon és tisztítható legyen. A festményt így kicsavart, enyhén nedves (nem vizes) törlőkendővel áttörölheted, portalaníthatod.