Barion Pixel

Napraforgók akril festmény

9.000 Ft

  • Egységár: 9.000 Ft/db
  • Mérete: 60 x 30 cm
  • Keret: nincs
  • Festőlap: feszített vászon
  • Festék: akril
  • Közvetlenül a falra akasztható

Készleten

Napraforgók akril festmény

Nyári hangulat, és az utak mellett elterülő végeláthatatlan napraforgó mezők inspiráltak. Egészen közel akartam hozni a hatalmas szirmokat a szemlélőhöz. Mindig tetszett ahogyan fejükkel követik a nap mozgását, és szirmaikkal visszaadják annak színét. Energia, növekedés, szabadság. Nekem ezt jelenti ez a kép. Neked mi jut róla eszedbe?

Készítette: Bagoly Krisztina

 

Hasznos tudnivalók

A festmény feszített vászonra készült, így a kép oldalai is kidolgozottak. Nem szükséges keretbe helyezned, anélkül is kifüggeszthető a faladra. Természetesen egy jól megválasztott keret minden festményt öltöztet, szóval ha szeretnéd utólag keretezheted is. 🙂

Rendelésedet kérheted kiszállítással vagy személyes átvétellel. Kiszállítás esetén gondosan, kartonba csomagoljuk. Rendelés előtt a festmény méreteit mérd fel a kihelyezni kíván falra, hogy ne legyen túl nagy vagy túl kicsi, amikor ki szeretnéd akasztani. Ha más méretben szeretnéd, küldd el nekünk emailben a kívánt méretet és hogy lenne e kedvünk újra megfesteni. 🙂 Fontos tudnod, hogy a kép szabad kézzel készült, így teljesen ugyanazt a végeredményt nem tudjuk garantálni, apró eltérések lehetnek, de mindenképpen nagyon hasonló lesz.

A festmény akrilfestékkel készült és a teljes száradást követően felületkezeltük, hogy időtállóbb maradjon és tisztítható legyen. A festményt így kicsavart, enyhén nedves (nem vizes) törlőkendővel áttörölheted, portalaníthatod.