Barion Pixel

Ibolyacsokor akrilfestmény

15.000 Ft

  • Egységár: 15.000 Ft/db
  • Mérete: 45 x 45 cm a kerettel együtt
  • Keret: barnára pácolt vagy fehérre festett fa keretben. Kérjük, a megrendelés megjegyzés rovatba írd be, hogy fehér vagy barna keretben kéred.
  • Festőlap: farost
  • Festék: akrilfesték
  • Közvetlenül a falra akasztható

Készleten

Leírás

Ibolyacsokor akrilfestmény

Az egyik kedvenc virágom az ibolya, ezért már régóta szerettem volna ibolyás képet készíteni. A maga szerénységével, törékenységével szerintem elragadó. Mindig is szerettem és a különlegesebb Fokföldi ibolyákból egy kisebb gyűjteményem is van. Ez az ibolyacsokor akrilfestmény  3D hatást mutató, krémes akril festékkel készült. Modern kompozicióban képzeltem el egy ibolyamezőt, melyet csokorba kötöttem. Ezt az apró virágot, ami a legszebben a temészetben mutat egyszerre szerettem volna mező és csokor formájában megmutatni. A virágok kidolgozása absztrakt, nem az élethű, fotószerű ábrázolásra törekedtem, hanem ennek a számomra kedves virágnak a jellegét, kedvességét szerettem volna visszaadni. Nem ez az utolsó alkalom, hogy ibolyát festettem. A legközelebbi kompozícióban az erdő alján képzelem el.

A megbocsátás az az illat, melyet az ibolya hint arra a cipősarokra, amely eltapossa őt.” Mark Twain

Ha tetszik ez a kép, akkor érdemes megtekintened a Margaréta csendélet vagy a Tulipánok akrilfestményt is, azt gondolom, hogy azok is tetszeni fognak.

Készítette: Bagoly Krisztina

Hasznos tudnivalók csendélet képünkről

A falikép farostra készült és be is kereteztük Neked. Akasztót is szereltünk rá, így azonnal kiakaszthatod a faladra.

Rendelésedet kérheted kiszállítással vagy személyes átvétellel. Kiszállítás esetén gondosan, kartonba csomagoljuk. Rendelés előtt a festmény méreteit mérd fel a kihelyezni kíván falra, hogy ne legyen túl nagy vagy túl kicsi, amikor ki szeretnéd akasztani. Ha más méretben szeretnéd, küldd el nekünk emailben a kívánt méretet és hogy lenne e kedvünk újra megfesteni. Fontos tudnod, hogy a kép szabad kézzel készült, így teljesen ugyanazt a végeredményt újrafestés esetén nem tudjuk garantálni, apró eltérések lehetnek, de mindenképpen nagyon hasonló lesz.

Az eladó festmény akrilfestékkel készült és a teljes száradást követően felületkezeltük, hogy időtállóbb maradjon és tisztítható legyen. A festményt így kicsavart, enyhén nedves (nem vizes) törlőkendővel áttörölheted, portalaníthatod.

Érdekelhetnek még…