Barion Pixel

Pipacsok akril festmény – utánrendelhető

24.000 Ft

  • Egységár: 24.000 Ft/db
  • Mérete: 43.5 x 33.5 cm
  • Keret: fehérre festett fa
  • Festőlap: kasírozott vászon
  • Festék: akril
  • Közvetlenül a falra akasztható

Pipacsok - térbeli selyemszálpasztával

Ez a festmény egy modernebb stílust képvisel. A mindig gyönyörű, lángvörös pipacsok szirmait selyemszál pasztával alapoztam meg festés előtt, ezért kiemelkedik a vászonból igazi térbeli hatást érve el. Erőteljes színek, mégis légies vékony szárakon, szinte lebegnek az ember szeme előtt. Életet és színt visz a szobádba, ahová kihelyezed.

 

Készítette: Rajczi József

 

Hasznos tudnivalók

A festmény kasírozott vászonra készült, ami keményebb és ellenálóbb, mint a sima vászon. Fehérre festett keretben, akasztóval érkezik meg Hozzád, hogy rögtön kifüggeszthesd a faladra.

Rendelésedet kérheted kiszállítással vagy személyes átvétellel. Kiszállítás esetén gondosan, kartonba csomagoljuk. Rendelés előtt a festmény méreteit mérd fel a kihelyezni kíván falra, hogy ne legyen túl nagy vagy túl kicsi, amikor ki szeretnéd akasztani. Ha más méretben szeretnéd, küldd el nekünk emailben a kívánt méretet és hogy lenne e kedvünk újra megfesteni. 🙂 Fontos tudnod, hogy a kép szabad kézzel készült, így teljesen ugyanazt a végeredményt nem tudjuk garantálni, apró eltérések lehetnek, de mindenképpen nagyon hasonló lesz.

A festmény akrilfestékkel készült és a teljes száradást követően felületkezeltük, hogy időtállóbb maradjon és tisztítható legyen. A festményt így kicsavart, enyhén nedves (nem vizes) törlőkendővel áttörölheted, portalaníthatod.