Barion Pixel

Sellő akrilfestmény

19.000 Ft

  • Egységár: 19.000 Ft/db
  • Mérete: 60 x 50 cm
  • Keret: festett fa keret
  • Festőlap: farost
  • Festék: akril
  • Közvetlenül a falra akasztható

Leírás

Sellő akrilfestmény

Nem vagyok egy nagy úszó, de mindig csodálattal szemlélem a tenger élővilágát. Hihetetlen, hogy még mindig mennyi titok lappang a mélyben. Egyszerre gyönyörű és titokzatos, ahogyan egy sellő is. Igazi mítikus, mesebeli lény, amit, vagy inkább akit jellemeztek már gonosz szörnytegként és szépséges megmentőként is. Én az utóbbit választottam. A képen a sellő a szerelmét várja kezében lámpással miközben pikkelyein megcsillan a hold fénye.

A különleges mesebeli szépségét az aranyfólia használatával szerettem volna kiemelni, különlegessé tenni. Így a valóságban is szépen csillognak, ragyognak a karkötők illetve az uszony pikkelyei.

Ajánlom mindenkinek aki vonzódik a tengerekhez, hajókhoz és azok legendáihoz, titkaihoz.

Készítette: Bagoly Krisztina

 

Hasznos tudnivalók

A festmény farostra készült, és be is kereteztük neked. Akasztót is szereltünk rá, így azonnal kiakaszthatod a faladra.

Rendelésedet kérheted kiszállítással vagy személyes átvétellel. Kiszállítás esetén gondosan, kartonba csomagoljuk. Rendelés előtt a festmény méreteit mérd fel a kihelyezni kíván falra, hogy ne legyen túl nagy vagy túl kicsi, amikor ki szeretnéd akasztani. Ha más méretben szeretnéd, küldd el nekünk emailben a kívánt méretet és hogy lenne e kedvünk újra megfesteni. Fontos tudnod, hogy a kép szabad kézzel készült, így teljesen ugyanazt a végeredményt újrafestés esetén nem tudjuk garantálni, apró eltérések lehetnek, de mindenképpen nagyon hasonló lesz.

A festmény akrilfestékkel készült és a teljes száradást követően felületkezeltük, hogy időtállóbb maradjon és tisztítható legyen. A festményt így kicsavart, enyhén nedves (nem vizes) törlőkendővel áttörölheted, portalaníthatod.