Sellő akrilfestmény

19.000 Ft

  • Egységár: 19.000 Ft/db
  • Mérete: 60 x 50 cm
  • Keret: festett fa keret
  • Festőlap: farost
  • Festék: akril
  • Közvetlenül a falra akasztható

Leírás

Sellő akrilfestmény

Nem vagyok egy nagy úszó, de mindig csodálattal szemlélem a tenger élővilágát. Hihetetlen, hogy még mindig mennyi titok lappang a mélyben. Egyszerre gyönyörű és titokzatos, ahogyan egy sellő is. Igazi mítikus, mesebeli lény, amit, vagy inkább akit jellemeztek már gonosz szörnytegként és szépséges megmentőként is. Én az utóbbit választottam. A képen a sellő a szerelmét várja kezében lámpással miközben pikkelyein megcsillan a hold fénye.

A különleges mesebeli szépségét az aranyfólia használatával szerettem volna kiemelni, különlegessé tenni. Így a valóságban is szépen csillognak, ragyognak a karkötők illetve az uszony pikkelyei.

Ajánlom mindenkinek aki vonzódik a tengerekhez, hajókhoz és azok legendáihoz, titkaihoz.

Készítette: Bagoly Krisztina

 

Hasznos tudnivalók

A festmény farostra készült, és be is kereteztük neked. Akasztót is szereltünk rá, így azonnal kiakaszthatod a faladra. 🙂

Rendelésedet kérheted kiszállítással vagy személyes átvétellel. Kiszállítás esetén gondosan, kartonba csomagoljuk. Rendelés előtt a festmény méreteit mérd fel a kihelyezni kíván falra, hogy ne legyen túl nagy vagy túl kicsi, amikor ki szeretnéd akasztani. Ha más méretben szeretnéd, küldd el nekünk emailben a kívánt méretet és hogy lenne e kedvünk újra megfesteni. 🙂 Fontos tudnod, hogy a kép szabad kézzel készült, így teljesen ugyanazt a végeredményt újrafestés esetén nem tudjuk garantálni, apró eltérések lehetnek, de mindenképpen nagyon hasonló lesz.

A festmény akrilfestékkel készült és a teljes száradást követően felületkezeltük, hogy időtállóbb maradjon és tisztítható legyen. A festményt így kicsavart, enyhén nedves (nem vizes) törlőkendővel áttörölheted, portalaníthatod.

Page Reader Press Enter to Read Page Content Out Loud Press Enter to Pause or Restart Reading Page Content Out Loud Press Enter to Stop Reading Page Content Out Loud Screen Reader Support