Barion Pixel

Téli pirkadat olajfestmény

17.000 Ft

  • Egységár: 17.000 Ft/db
  • Mérete: 45 x 35 cm kerettel
  • Keret: barna, poliszander festett fa
  • Festőlap: farost
  • Festék: olaj
  • Közvetlenül a falra akasztható

A téli pirkadat című kép egy hideg januári napon készült Ürömön. Kis csoportban alkottunk festőkéssel és intenzív színekkel, miközben kint dermesztő hideg volt. Télen mindig vágyom elvonulni egy erdei kunyhóba, ahol nagy kandalló van. A kis ház nagy ablakaiból figyelném a mozdulatlan erdőt, a vastag hótakarót és a napfelkelte megkapó színeit. Egy régi álmomat festettem meg, de ha neked egy kellemes téli tájkép, ami megszínesíti a hideg, szürke hétköznapokat, akkor már elérte a célját. 

Készítette: Bagoly Krisztina

 

Hasznos tudnivalók

A festmény farostra készült, ami keményebb és ellenálóbb, mint a sima vászon. A fa keret barna poliszander lazúrral kezeltem, ami látni engedi a fa erezetét. A festmény kerete akasztóval ellátott, így rögtön kifüggesztheted a faladra.

Rendelésedet kérheted kiszállítással vagy személyes átvétellel. Kiszállítás esetén gondosan, kartonba csomagoljuk. Rendelés előtt a festmény méreteit mérd fel a kihelyezni kíván falra, hogy ne legyen túl nagy vagy túl kicsi, amikor ki szeretnéd akasztani. Ha más méretben szeretnéd, küldd el nekünk emailben a kívánt méretet és hogy lenne e kedvünk újra megfesteni.  Fontos tudnod, hogy a kép szabad kézzel készült, így teljesen ugyanazt a végeredményt nem tudjuk garantálni, apró eltérések lehetnek, de mindenképpen nagyon hasonló lesz.

A festmény olajfestékkel készült és a teljes száradást követően felületkezeltem, így időtálló és tisztítható. A festményt így kicsavart, enyhén nedves (nem vizes) törlőkendővel áttörölheted, portalaníthatod.