Barion Pixel

Görögország – Santorini olajfestmény

15.000 Ft

  • Egységár: 15.000 Ft/db
  • Mérete: 40 x 50 cm
  • Keret:  festett fakeret
  • Festőlap: farost
  • Festék: olaj
  • Közvetlenül a falra akasztható

Leírás

Görögország … Sokat jártunk a párommal utazáskiállításra még az internet térhódítása előtt, mert akkor még ott lehetett jó akciókat kifogni, és gyönyörű utazási célokat megismerni. Ezeket az utazási katalógusokat tágra nyílt szemekkel, álmokat dédelgetve lapozgattuk, és Santorini kék tetejű házai mindig ott voltak a címlapon. Hiszen micsoda látványvilág, azok a kék fehér színek. Felerősítve  a horizonton egymásba ölelkező ég tenger párossal. Ezt az érzést, miliőt szerettem volna lefesteni.

Örök nyárt viszel a szobába, ahová ezt a képet kiakasztod. Lépj át Te is ebbe a a csodás városkába.

Készítette: Rajczi József

Ha tetszett ez a festmény akkor nézd meg a Velence olajfestményünket is, talán az is elnyeri tetszésed.

Hasznos tudnivalók

A festmény farostra készült, ami keményebb és ellenállóbb, mint a sima vászon. A képet fakeretben helyeztem el, de keret nélkül is kérheted.  A festmény akasztóval érkezik meg hozzád, hogy rögtön kifüggeszthesd a faladra.

Rendelésedet kérheted kiszállítással vagy személyes átvétellel. Kiszállítás esetén gondosan, kartonba csomagoljuk. Rendelés előtt a festmény méreteit mérd fel a kihelyezni kíván falra, hogy ne legyen túl nagy vagy túl kicsi, amikor ki szeretnéd akasztani. Ha más méretben szeretnéd, küldd el nekünk emailben a kívánt méretet és hogy lenne e kedvünk újra megfesteni. Fontos tudnod, hogy a kép szabad kézzel készült, így teljesen ugyanazt a végeredményt nem tudjuk garantálni, apró eltérések lehetnek, de mindenképpen nagyon hasonló lesz.

A festmény olajfestékkel készült és a teljes száradást követően felületkezeltük, hogy időtállóbb maradjon és tisztítható legyen. A festményt így alaposan kicsavart, enyhén nedves (nem vizes) törlőkendővel áttörölheted, portalaníthatod.