Barion Pixel

Tulipánok akril festmény

17.000 Ft

  • Egységár: 17.000 Ft/db
  • Mérete: 50 x 40 cm
  • Keret: nincs
  • Festőlap: feszített vászon
  • Festék: akril
  • Közvetlenül a falra akasztható

Készleten

Tulipánok akril festmény

Egy egész tavasz kellett ennek a képnek az elkészítéséhez. Már régóta tervezgettem, rajzolgattam egy füzetbe a csokrot, amit egy kerámia vázába képzeltem. A kép első háttere egész más volt, aztán arra gondoltam, hogy egy erősebb, melegebb hátteret szeretnék inkább, ezért kontrasztos színeket és pasztát is használtam, hogy még élettel telibb legyen.
A kertünkben több száz tulipán nyílik tavasszal, imádjuk őket, minden évben veszünk újabb tulipánhagymákat. A legtöbb ebből a sötét rózsaszín, nagyfejű fajtából van. Áprilisban egyszerűen ellepik a kertet, mint rózsaszín lampionok... Velük érkezik a tavasz! 🙂 Mindig hozunk a házba belőlük, így volt rendszeresen élő, de igen türelmes modellem a festményhez. Imádtam minden percét a tervezgetésnek és a megfestésének is. A tulipán virágok életének minden szakaszát szerettem volna megmutatni a festményen, remélem sikerült visszaadmon a szépségét és örömet okozok vele valakinek. 

Készítette: Bagoly Krisztina

Hasznos tudnivalók

A festmény feszített vászonra készült, így a kép oldalai is kidolgozottak. Nem szükséges keretbe helyezned, anélkül is kifüggeszthető a faladra. Természetesen egy jól megválasztott keret minden festményt öltöztet, szóval ha szeretnéd utólag keretezheted is. 🙂

Rendelésedet kérheted kiszállítással vagy személyes átvétellel. Kiszállítás esetén gondosan, kartonba csomagoljuk. Rendelés előtt a festmény méreteit mérd fel a kihelyezni kíván falra, hogy ne legyen túl nagy vagy túl kicsi, amikor ki szeretnéd akasztani. Ha más méretben szeretnéd, küldd el nekünk emailben a kívánt méretet és hogy lenne e kedvünk újra megfesteni. 🙂 Fontos tudnod, hogy a kép szabad kézzel készült, így teljesen ugyanazt a végeredményt nem tudjuk garantálni, apró eltérések lehetnek, de mindenképpen nagyon hasonló lesz.

A festmény akrilfestékkel készült és a teljes száradást követően felületkezeltük, hogy időtállóbb maradjon és tisztítható legyen. A festményt így kicsavart, enyhén nedves (nem vizes) törlőkendővel áttörölheted, portalaníthatod.