Barion Pixel

Sok helyen, ahol magán- és üzleti rendezvényeket töltünk, találunk bárszékeket. Megtalálhatjuk őket bárokban, éttermekben, modern vállalatoknál, ahol az alkalmazottak modern konyhákban és étkezőkben étkeznek, amelyek tartalmaznak egy kis bárpultot bárszékekkel. De ugyanilyen gyakran otthon is megtaláljuk őket. Gondolkodott már azon, hogy mikor érzi jól magát egy ilyen bárszéken ülve, és hogyan válasszon, ha szeretne beszerezni néhányat otthonába?

Mire figyeljünk a bárszékek kiválasztásakor?

Bár sokan elsősorban a bárszék kinézetével foglalkoznak, vagyis azzal, hogy hogyan mutat egy enteriőrben, ha megnézzük, a design és a funkcionalitás is nagyon fontos.

Ha ezeket a modelleket az Ön vállalkozása számára vásárolja, és az alkalmazottak félórás ebédszünetekben fogják használni őket, akkor nem kell foglalkozni a kényelmükkel, amikor hosszú ideig ülnek. Ha azonban bárszékeket vásárol egy bárba vagy étterembe, de otthonra is, ahol órákig szeretne majd ülni a barátaival vagy a házastársával, és élvezni egy kellemes estét, a székeknek kényelmesnek kell lenniük. De mit is jelent ez?

kárpitozott székek a tökéletes kényelem alapfeltételei. Azáltal, hogy puhák, nem fognak minket nyomni. A lábak pihentetéséhez elegendő nagy hely szintén hozzájárul a kényelemhez. Jó, ha az ülés magassága állítható. A kellően nagy ágyéki felület szintén fontos az üléskényelemhez. A puha és kényelmes kárpitozott bárszékek fényűzően is néznek ki. Ha ökobőrrel vannak kárpitozva, könnyen karbantarthatók, és könnyen letörölhetők az étel- vagy italfoltoktól.

A szék stabilitása és teherbírása

Különösen akkor, ha egy zömök férfi vagy egy túlsúlyos nő fog a bárszéken ülni, figyelembe kell venni a bárszékek teherbíró képességét. Ha háztartása tele van karcsú emberekkel, és a tágabb családban nincs túlsúlyos ember, akkor nem kell annyira aggódnia a teherbírás miatt. De mindenhol máshol jó, ha elgondolkodik rajta. A 140 kg körüli teherbírású bárszékek kiválóak. Még egy “hegynek tűnő” ember is gond nélkül el tudja majd helyezni magát.

A stabilitást egyrészt a masszív fémszerkezet, másrészt a padlón álló, kellően nagy “tányér” biztosítja, amely biztosítja, hogy a zsámoly ne boruljon fel, még akkor sem, ha oldalról támaszkodik rá.

Sok szép, modern és jó minőségű bárszék, valamint irodai, étkező- vagy tárgyalószék vásárolható szép áron a Hawaj.hu oldalon. Az áruval és az üzlet hozzáállásával biztosan elégedett lesz, és szükség esetén szívesen visszatér ide.