Barion Pixel

Badacsony tájkép olajfestmény keretben

19.000 Ft

  • Egységár: 19.000 Ft/db
  • Mérete: 60×50 cm
  • Keret: fehérre festett fa keret
  • Festőlap: farost
  • Festék: olaj
  • Közvetlenül a falra akasztható

Leírás

Badacsony tájkép olajfestmény keretben

Badacsony tájkép a badacsoni hegy jellegzetes formájával és a Balaton egyedi kékes zöld színével nagyon kellemes hangulatot áraszt. Balatonunk egyedi színét élmény volt kikeverni és visszaadni a festményen. Sok szép nyári emléket felidézve az ecsetvonásokkal örömmel festettem ezt a képet. Remélem Neked is tetszeni fog és kellemes emlékeket ébreszt. 🙂
A kompozíció a KreatívKávé inspirációja alapján készült.

Készítette: Bagoly Krisztina

Hasznos tudnivalók

A festmény farostra készült, ami keményebb és ellenállóbb, mint a sima vászon. A képet fehér fakeretben helyeztem el.  A festmény akasztóval érkezik meg hozzád, hogy rögtön kifüggeszthesd a faladra.

Rendelésedet kérheted kiszállítással vagy személyes átvétellel. Kiszállítás esetén gondosan, kartonba csomagoljuk. Rendelés előtt a festmény méreteit mérd fel a kihelyezni kíván falra, hogy ne legyen túl nagy vagy túl kicsi, amikor ki szeretnéd akasztani. Ha más méretben szeretnéd, küldd el nekünk emailben a kívánt méretet és hogy lenne e kedvünk újra megfesteni. Fontos tudnod, hogy a kép szabad kézzel készült, így teljesen ugyanazt a végeredményt nem tudjuk garantálni, apró eltérések lehetnek, de mindenképpen nagyon hasonló lesz.

A festmény olajfestékkel készült és a teljes száradást követően felületkezeltük, hogy időtállóbb maradjon és tisztítható legyen. A festményt így alaposan kicsavart, enyhén nedves (nem vizes) törlőkendővel áttörölheted, portalaníthatod.

A festményshopban megtekintheted további tájképeinket is.