Barion Pixel

Pipacsok között nyári tájkép olajfestmény utánrendelhető

23.000 Ft

  • Egységár: 23.000 Ft/db
  • Mérete: 35 x 45 cm
  • Keret: barnára pácolt fa keretben
  • Festőlap: farost
  • Festék: olajfesték
  • Közvetlenül a falra akasztható

Készleten (utánrendelhető)

Leírás

Pipacsok között nyári tájkép olajfestmény

A Pipacsok között című képet a nyári kirándulásaink túráink ihlették. Már 1,5 éve járjuk az Országos Kéktúra útvonalát. Bevallom, hogy amikor megvettük az igazoló füzetet, akkor nem hittem benne, hogy végig járjuk a teljes útvonalat, inkább csak egy-egy tartalmas kirándulásra számítottam. Aztán függők lettünk. Azóta túrázunk szebbnél szebb helyeke, ahová korábban sosem indultam volna el. Nyáron a Balaton felvidéken túrzátunk sokat és a Bakonyban, illetve Gerecsét jártuk be. Csodás tűzpiros pipacsok, tarka mezők, dombok és a távoli hegycsúcsok. A természet csodái mindig ámulatba ejtenek és inspirálnak. Rengeteg tájkép ötlet, terv kavarog még a fejemben. Ez a kép az egyik kivetülése nyári kirándulásainknak és remélem téged is elrepít erre a csodaszép balatonfelvidéki tájra.

Ha tetszik ez a kép, akkor érdemes megtekintened a Balaton pipacsmező és Búzamezők olajfestményünket is, azt gondolom, hogy azok is tetszeni fognak.

Készítette: Bagoly Krisztina

Hasznos tudnivalók

A falikép farostra készült és be is kereteztük Neked. Akasztót is szereltünk rá, így azonnal kiakaszthatod a faladra.

Rendelésedet kérheted kiszállítással vagy személyes átvétellel. Kiszállítás esetén gondosan, kartonba csomagoljuk. Rendelés előtt a festmény méreteit mérd fel a kihelyezni kíván falra, hogy ne legyen túl nagy vagy túl kicsi, amikor ki szeretnéd akasztani. Ha más méretben szeretnéd, küldd el nekünk emailben a kívánt méretet és hogy lenne e kedvünk újra megfesteni. Fontos tudnod, hogy a kép szabad kézzel készült, így teljesen ugyanazt a végeredményt újrafestés esetén nem tudjuk garantálni, apró eltérések lehetnek, de mindenképpen nagyon hasonló lesz.

Az eladó festmény olajfestékkel készült és a teljes száradást követően felületkezeltük, hogy időtállóbb maradjon és tisztítható legyen. A festményt így kicsavart, enyhén nedves (nem vizes) törlőkendővel áttörölheted, portalaníthatod.

Érdekelhetnek még…